Telefon veya PC?

İyi bir telefon mu ? Orta seviye Pc ve telefon mu ?

  • İyi bir telefon

    Oy: 2 13,3%
  • Telefon ve pc

    Oy: 13 86,7%

  • Oy verenlerin toplamı
    15

semih4052

Hectopat
Katılım
8 Aralık 2015
Mesajlar
39
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Liseye geçeceğim ve artık telefonsuzluktan kurtulmak istiyorum. Fakat eski laptopda en fazla LOL açıyor. Sizce iyi bir telefon mu yoksa normal bir telefon ve toplama bilgisayar mı almalıyım ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sosyal hayat bakımından kritik bir döneme giriyorsun. Seni sosyal medyalardan ve uygulamalardan uzak bırakacak (Facebook, WhatsApp, Instagram, Twitter, Youtube vs.) bir telefonun olursa bu, 2016 yılında olmamız dolayısıyla, sosyal hayatına ve yeni insanlarla tanışıp kaynaşma olasılığına büyük darbe vuracaktır.

SONY Z5 COMPACT AKILLI TELEFON BEYAZ

Bu site için biraz garip bir öneri olacak ama sana önerim bu model ayarında bir telefon alıp kalan 800 liranı ,hem sosyal hem de kişisel gelişim konusunda yardımcı olacak, bir hobi doğrultusunda harcamandır (Elektro/bas gitar istiyorsan gitar + amfi, bateri istiyorsan kurs + pratik seansları, klavye istiyorsan klavye, basketbol/futbol vb. istiyorsan ayakkabı + kurs...)
 
@numbuhzero doğru söylemiş. Lisede bilgisayarsız olursun ama telefonsuz olursan çok koparsın ortamdan. Bütçenle güzel bir telefon alıp, kalan paraya yazın fitnessa gidip kendini geliştirmeye başlarsın. 1 sene bekler PC toplarsın hem o zaman imkanların da geniş olur. PC almak gibi bir gaflete düşme :) Not: LG telefonları güzel ve samsung a serisi.
 
Bak samsung telefonum sağanak yağmurda parkamın cebinde ıslandı, mesela yeni telefon alacak olsam direk z serisinden su korumalı alırdım. Çok koyuyor adama. Bence Z serisini tercih et, hem çok şık, hem de performans konusunda daha üst seviyelerde.
 
Telefon almanı tavsiye ederim. Fiyat-Performans telefonu arıyosan asus zenefone 2 yi tavsiye ederim kalan paranı bekletmeni tavsiye ederim liseye yeni başlıyorsun biraz para biriktirip bütcene uygun bir bilgisayarı daha sonra alabilirsin. 9. sınıf lise hayatının en kritik dönemlerinden biridir. Yeni bir ortam ve yeni dersler ilk okulda başarılı olabilirsin veya olmayabilirsin bu bir sorun olmaz ama 9. sınıfta çalışmana göre tüm lise hayatın boyunca ders notların değişebilir. Ben ilk okulda pek başarılı değildim 9. sınıfta biraz fazla çalışarak lise hayatım boyunca karnemde 1 tane bile zayıf dersim yoktu. Hocaların vereceği performans notları tabi eğer lise değiştirme gibi bir durumun olmazsa 9. sınıftan başlar. 9. sınıfta iyi bir izlenim bırakırsa hem hocaların gözünde hemde ileri zamanlarda iyi olabilir.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı