Telefon veya PC?

İyi bir telefon mu ? Orta seviye Pc ve telefon mu ?

  • İyi bir telefon

    Oy: 2 13,3%
  • Telefon ve pc

    Oy: 13 86,7%

  • Oy verenlerin toplamı
    15
Liseye geçecek olan birinin 1500-2000 liralık telefona ihtiyacı olamaz. Sosyal medya ihtiyacını karşılayacak bir telefon olması yeterli. Koşarken 60 FPS kayıt yapmasına gerek yok. Bilgisayar alın demiyorum, geri kalan parayı kişisel gelişiminize de ayırabilirsiniz. İdare edebiliyorsanız elinizdeki bilgisayar ile idare edin. Yeterli düzeyde de bir telefon alın, artan para da ilerleyen zamanlarda bir şeye ihtiyaç duyarsanız *çlink* diye ödeyebileceğiniz para olarak dursun.
 
Telefon almanı tavsiye ederim. Fiyat-Performans telefonu arıyosan asus zenefone 2 yi tavsiye ederim kalan paranı bekletmeni tavsiye ederim liseye yeni başlıyorsun biraz para biriktirip bütcene uygun bir bilgisayarı daha sonra alabilirsin. 9. sınıf lise hayatının en kritik dönemlerinden biridir. Yeni bir ortam ve yeni dersler ilk okulda başarılı olabilirsin veya olmayabilirsin bu bir sorun olmaz ama 9. sınıfta çalışmana göre tüm lise hayatın boyunca ders notların değişebilir. Ben ilk okulda pek başarılı değildim 9. sınıfta biraz fazla çalışarak lise hayatım boyunca karnemde 1 tane bile zayıf dersim yoktu. Hocaların vereceği performans notları tabi eğer lise değiştirme gibi bir durumun olmazsa 9. sınıftan başlar. 9. sınıfta iyi bir izlenim bırakırsa hem hocaların gözünde hemde ileri zamanlarda iyi olabilir.
Notlarım fena değil bence Teog 'dan 1 yanlışla sıyrıldım. Tavsiyelerinize uyarak telefon alacağım ama iyi bir şey alayım ki uzun süre idare etsin.
 
Direk z5 alsın demiyoruz ki :D Benim tavsiyem sırasıyla lg, sony ve samsung sırasıyla, lg de g3 sony de z2 samsung da a5 gayet işini görür :D Yalnız sen baya baya ineksin bir yanlış ne lel
 
Notlarım fena değil bence Teog 'dan 1 yanlışla sıyrıldım. Tavsiyelerinize uyarak telefon alacağım ama iyi bir şey alayım ki uzun süre idare etsin.
İyi bir lise seni bekliyor diyebiliriz ozaman telefon al derim yinede. Lisede telefon olması bilgisayarın olmasında çok daha iyi olur. Sony telefonlarınıda değerlendir derim.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı