Telefon vs. Bilgisayar Almak

5000-6000 bütçeyle oyun bilgisayarı alabilirsin. Herkesin uğraş alanları sevdiği şeyler farklıdır , ben olsam bilgisayar alırdım

Zevkinize ve ihtiyacınıza göre seçim yapın. Mesela ben mobilden hiç oyun oynamam, ben olsaydım PC alırdım. Ancak bu karar size kalmış.

Kişinin ne ihtiyacı olduğuna göre değişebilir. Aslında telefonunuz ve bilgisayarınız çok kötü değil mesela ben şöyle bir yol izleyebilirdim. İnternette Windows makineler için eGpu çözümleri var (eğer sizin bilgisayarınızda el veriyorsa) ben bütçemin yarısını buna yarısını da telefona harcardım. 2000 Tl ile büyük güzel bir monitör + işlemcinin besleyebileceği bir kart alırdım kalan 2500 ile elimdeki iPhone 6 telefonu satıp üstüne koyarak iPhone'un Plus serisi bir telefonunu alırdım. Böylece hem telefonunuzu hemde bilgisayarınızı yenilemiş olursunuz

Günümüzde hemen her telefon ortalama vatandaşın ihtiyacını giderebiliyor. Ama oyunlar başka bir dünya bırak başka telefonu başka insanlar bile yerini alamayabiliyor. Cevap net.

ben olsam pc alırım, kişisel merak ve ilgi meselesi bence. LG G2 kullanıyorum 2014 ten beri mesela ben, bana telefon yetiyor.

6000 TL gibi bir bütçeniz varsa 1500 - 2000 gibi bir miktarı telefona ayırıp, geri kalanı ile bilgisayar toplayabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı