Telefon vs laptop

Benim kanım telefona biraz daha ısındı bu arada. Çünkü bilgisayardan maksimum 3 4 ay zevk alırım diye düşünüyorum.

Kasa kalitesi, soğutma ve ekran olarak Acer Nitro 16 daha iyi. Victus ise donanım olarak daha iyi bir cihaz. Donanım önemliyse Victus daha iyi seçenek. Ayrıca MC de cihazın ısınmaması çok normal, cihazı zorlayacak bir oyun değil.
Ses çıkarmaması falan da mı normal hocam?

Benim kanım telefona biraz daha ısındı bu arada. Çünkü bilgisayardan maksimum 3 4 ay zevk alırım diye düşünüyorum.
İkisinide aslında sıkıştırabilirsiniz. 20 bin TL'den pahalı cihazlar çokta mânâsı yok, özellikle iPhone çok şart değil. Zaten hali hazırda Samsung kullanıcısınız, güncel bir A serisi bir cihaz işinizi fazlasıyla görür bence. Tabi size kalmış, daha üniversite için çok var, eninde sonunda alırsınız laptopuda.

Hocam şu ana kadar bir kere dahi olsun elime iPhone telefon geçmedi, hep Android kullandım. Evet iPhone telefon da kullandım ama hep tanıdıklarım aracılığıyla, bir de iPhone telefon ne zaman kullanırsam çok ciddi seviyede premium hissiyat yaratıyor.

Dostum kusura bakma ama konuyu çok uzatmışsın. Telefon veya Laptop konusuna gelirsek sana bağlı. Yani işin gereği laptop gerekiyorsa laptop, telefon gerekiyorsa telefon. Bilgisayar mühendisliği okuyacaksan doğal olarak bilgisayar gerekecek, hem oyun hem iş, bilgisayarından geçecek.

İkisini de aslında sıkıştırabilirsiniz. 20 bin TL'den pahalı cihazlar çok da mânâsı yok, özellikle iPhone çok şart değil. Zaten halihazırda Samsung kullanıcısınız, güncel bir A serisi bir cihaz işinizi fazlasıyla görür bence. Tabii size kalmış, daha üniversite için çok var, eninde sonunda alırsınız laptopuda.

Hocam Samsung A serisi ömrü kısa oluyor özellikle a2X ve a1X serileri için, elimdeki A20'yi babamdan aldım kendisi A24 aldı. A20 2019 da yeni çıktığı zaman almıştı ama 2023'ten sonra kullanılamaz hale geldi aşırı donma kasma olsun. 2017 de çıkan iPhone 7 bile(batarya hariç) elimdeki cihazdan kat kat daha iyi bu nedenle iPhone istiyorum bir kere de sağlam alayım diyorum.

Dostum kusura bakma ama konuyu çok uzatmışsın. Telefon veya Laptop konusuna gelirsek sana bağlı. Yani işin gereği laptop gerekiyorsa laptop, telefon gerekiyorsa telefon. Bilgisayar mühendisliği okuyacaksan doğal olarak bilgisayar gerekecek, hem oyun hem iş, bilgisayarından geçecek.
Bilgisayar mühendisliğine daha 3 yıl var ve ben bu süreçte genel olarak ders çalışırım diye düşünüyordum.

Hocam Samsung A serisi ömrü kısa oluyor özellikle a2X ve a1X serileri için, elimdeki A20'yi babamdan aldım kendisi A24 aldı. A20 2019 da yeni çıktığı zaman almıştı ama 2023'ten sonra kullanılamaz hale geldi aşırı donma kasma olsun. 2017 de çıkan iPhone 7 bile(batarya hariç) elimdeki cihazdan kat kat daha iyi bu nedenle iPhone istiyorum bir kere de sağlam alayım diyorum.

Bilgisayar mühendisliğine daha 3 yıl var ve ben bu süreçte genel olarak ders çalışırım diye düşünüyordum.
Bir anlık bir hevesle alıyorsunuz fakat 5-6 ay sonra artık aynı hevesi alamayacaksınız. 4. yılını dolduracak bir cihaza 35 bin TL gibi bir para verilmez. 60hz ekrana sahip ve performans olarak rakiplerine göre çok düşük, ileride siz üzülürsünüz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı