Telefon vs laptop

Bir anlık bir hevesle alıyorsunuz fakat 5-6 ay sonra artık aynı hevesi alamayacaksınız. 4. yılını dolduracak bir cihaza 35 bin TL gibi bir para verilmez. 60hz bir cihaz ve performans olarak rakiplerine göre çok düşük, ileride siz üzülürsünüz.
35 bin vermeyeceğim hocam 2.el alacağım 27k civarına

Yine kötü hocam, o bütçeye sıfır S24 FE bulunur. Kamera, ekran, güncelleme desteği, işlemci, batarya ve şarj hızı olarak çok daha iyi bir cihaz.
Kararsızım hocam bilemiyorum, telefon alırsam bir kere olsun iphone almak istiyorum yani bir kerede kasma donma görmek istemiyorum arkadaşımda ip 7 vardı yılların cihazı olmasına rağmen hala taş gibi batarya dışında.

Yani anlayacağınız telefon alırsam illaki iPhone alacağım. Telefon almazsam laptop alacağım.

Hocam Samsung A serisi ömrü kısa oluyor özellikle a2X ve a1X serileri için, elimdeki A20'yi babamdan aldım kendisi A24 aldı. A20 2019 da yeni çıktığı zaman almıştı ama 2023'ten sonra kullanılamaz hale geldi aşırı donma kasma olsun. 2017 de çıkan iPhone 7 bile(batarya hariç) elimdeki cihazdan kat kat daha iyi bu nedenle iPhone istiyorum bir kere de sağlam alayım diyorum..
İçimdeki işlemci gücüne bağlı durum bu. A20 yılına göre ucuz bir cihaz ve günümüzde bile en kötü işlemciye sahip olduğu için kasması normal hocam. Ama aynı yıl çıkan Redmi Note 8 Pro daha yüksek Yonga setine sahip olduğu için kasma yapmıyor.
Günümüzde çıkan A3x, A5x telefonlarda güçlü işlemci ile geldikleri için kasma sorunları daha geç oluşur. Şunu da belirtiyim, 4 sene kullanım hiç az değil.
iPhone 7 biraz S7 rakibi olur.

İçimdeki işlemci gücüne bağlı durum bu. A20 yılına göre ucuz bir cihaz ve günümüzde bile en kötü işlemciye sahip olduğu için kasması normal hocam. Ama aynı yıl çıkan Redmi Note 8 Pro daha yüksek Yonga setine sahip olduğu için kasma yapmıyor.
Günümüzde çıkan A3X, A5X telefonlarda güçlü işlemci ile geldikleri için kasma sorunları daha geç oluşur. Şunu da belirtiyim, 4 sene kullanım hiç az değil.
iPhone 7 biraz S7 rakibi olur.

Açıklamanız için teşekkür ederim hocam. Ama dediğim gibi bir kere farklılık olsun istiyorum hep anne babamdan kalan telefonları kullandım bu da can sıkıcı bir durum. Eğer telefon alırsam illaki iPhone alacağım büyük ihtimalle 13 modelini. Laptop alırsam Acer'in bu modelini alacağım yani telefon alırsam kesinlikle IPhone'dan şaşmam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı