Telefon yamuldu

Kardeşim, ben de Mi 5 kullanıyorum 4-5 senedir. Şu an curved ekran oldu. Bence böyle de güzel.
Merhabalar,
Daha önce uzun kullanım incelemesini yaptığım Meizu Note 8 telefonumun bugün yamulduğunu fark ettim. Çok fazla yamuk değil ama belli oluyor.

Acaba bu bir sıkıntı oluşturur mu ya da KVK teknik servisi bunu garanti koşulları arasında kabul eder mi?

Eki Görüntüle 851064

Telefon firmaları pil yüzünden curved ekran olayını yapamadı siz çözmüşsünüz helal olsun.

Telefonla ne yaşıyorsunuz?
Anlamadım?
Bunu denedim ve telefon elimde kalmıştı. Daha doğru bir tabir ile ekranı kırılmıştı. Huawei P9 Lite. Kesinlikle eğerek düzeltmeye çalışmayın.
Peki servise göndermeye gerek var mı? Yani bir sıkıntı çıkartabilir mi?

Çünkü şu an bir sıkıntı çıkartmıyor bana hala eskisi gibi kullanmaya devam edebiliyorum.

Yok hocam onunki sağlam hem de çok. iPhone 6'larda var bu sorun. O da 2.nesille düzeltildi.
Teşekkür ederim şimdi hatırladım en son İphone Etkin Değil hatası aldığımda sinirlenip otobüs durağında oturma yerindeki tahtaların arasına sıkıştırıp ölümüne abanmıştım (normal birine göre elim ağırdır ve gürbüzümdür) tahtalarda aşınma oldu telefona bişey olmadı sadece home tuşunun kenarı çatladı ekranı değiştirince mis

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı