Telefon yüzünden dava açılabilir mi?

Erdym

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Discord üzerinden bana birisi galiba başkasının telefonunu gönderdi ve aradım fakat aradığım kişi bambaşkası çıktı üstüne üstlük avukatımla konuşursun deyip panelcilikden dava açacağını söyledi ve bu olayla alakam bile olmaz fotoğrafları da göndermeme rağmen avukatıma bildirdim diye tutturdu. Rastgele aradığım bir numara yüzünden dava yemem mümkün mü?

Hayır hocam hakaret vesaire etmediysen bir sıkıntı olmaz yanlışlıkla aradım dersin kanıtında varmış zaten. Sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Hayır hocam hakaret vesaire etmediysen bir sıkıntı olmaz yanlışlıkla aradım dersin kanıtında varmış zaten. Sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Hakaret etmedim aksine ben onunla gayet güzel dille konuşmama rağmen bana ağır konuştu ve arkadaşımı anlatmama rağmen dalga geçip ciddiye bile almadı. Hayır ben bu durumda sorun ettiğim sicilim boşa kirlenmesin hocam böyle saçma sapan bir olaydan dolayı.

Gerçekten rastgele aradıysan sıkıntı olmaz fakat panelden aradıysan panelden dolayı dava açma hakkı var. Jahrein insanlar rahatsız etmesin diye çok yapıyordu.

Gerçekten rastgele aradıysan sıkıntı olmaz fakat panelden aradıysan panelden dolayı dava açma hakkı var. Jahrein insanlar rahatsız etmesin diye çok yapıyordu.

Peki hocam ben yurt dışına çıkacağım yarın sorun olur mu bu durum ya da 1 günde ben yurt dışı engeli falan yemem değil mi sırf dava açıldı diye.

Yasak yiyeceğinizi düşünmüyorum hocam, maksimum siz yurt dışından geldiğiniz vakit ifadenizi isterler. Belki de blörf yapmıştır karşı taraf.

Yasak yiyeceğinizi düşünmüyorum hocam, maksimum siz yurt dışından geldiğiniz vakit ifadenizi isterler. Belki de blörf yapmıştır karşı taraf.

Karşı taraf ciddli gözüküyordu da inşallah Jahrein olayı gibi saçma sapan bir duruma düşmem. Arayıp kulaklıktan ses verdim. Tabii duymadığım için kapatınca bir daha aradım bu konuşma oldu aramızda ben adamın zaten başkası olduğunu duymadan şarkı verdiğim için de sonradan kusura bakmayın deyip özür de diledim. hayır verdiğim seste küfürlü bir şarkı gibi birşey de değil turi ip ip şarkısını 3 saniye çaldım

@Noxcuk telefondan engellediğini düşünüp wpden yazınca da böyle yazdı hocam hiçbir şey demeden.

1721657720427.png

Şarkı verdiysen olabilir rahatsız etmiş olabilirsin adamı.

3 saniye verdim hocam daha sonrasından özür de diledim onu geçtim böyle bir şey varsa önüne gelen herkes dava açsın bende bankaya açayım o zaman şarkı dinlemeyi sevmiyorum deyip.

Böyle bir durum yaşayıp bu foruma bakacak olanlar olursa diye not geçeyim. Birkaç avukatla konuştuğum da hakaret olmadığı veya delil olmadığı sürece sorun olmaz dedi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı