Redmi Note 11 cihazıma pixel Experience ROM'u kurmak istiyorum ama kurarken telefon bir daha açılmaz, elektrikler gider ya da garanti dışında kalır diye korkuyorum kurarken bir sorun oluşma ihtimali var mı ve böyle bir sorun oluştuğunda çözmesi zor olur mu?
Korkuyorsanız girmeyin Xiaomi de brick yapsanızda açması diğer telefonlardan kolaydır güvenlidir konusu eğer banka hesabınızı girmicekseniz veya kart numaralarınızı girmicekseniz kullanın bir şey olmaz bizzat ben kullanıyorum 3 yıldır hiçbir sıkıntısını görmedim ilk kez yapıyorsanız videolardan yardım alın veya forumdaki yönergeleri izleyin.
Korkuyorsanız girmeyin Xiaomi de brick yapsanızda açması diğer telefonlardan kolaydır güvenlidir konusu eğer banka hesabınızı girmicekseniz veya kart numaralarınızı girmicekseniz kullanın bir şey olmaz bizzat ben kullanıyorum 3 yıldır hiçbir sıkıntısını görmedim ilk kez yapıyorsanız videolardan yardım alın veya forumdaki yönergeleri izleyin.
Garanti dışı kalabilir bunu garanti firmasına sormanız daha iyi olur. Sorun çıkarsa çözmesi kolay oluyor TWRP'ya da Mi Flash üzerinden farklı ROM yükleyebilirsin.
Umut Nas ve MasterRei de o siteyi önerirler zaten. Evet, bunlar açık şeyler, riskleri var. Fakat internette her dosyaya virüs diye bakıp eli kolu bağlı oturmak mantıksız.
XDA aynı Technopat gibi public bir forumdur fakat orada kullanıcılar kendi şahaserlerini paylaşır mesela Redmi 8 için bir Custom ROM yaptın ve XDA forumunda paylaştın içinde ne oldugu belli değil genelde hiçbir yazılımda bunu bilemeyiz o yüzden güvenliğe çok takıntılıysan stock ROM'da kalmanı tercih ederim.