Telefona Bilgisayar Fanı Takmak

Klasik bilgisayar fanlarının çok bir şey yapacağını zannetmiyorum ama bende şöyle bir fan var, test amaçlı son hıza çekmiştim fanı. 4000 RPM'e kadar ulaşıyormuş, öğrenmiş oldum. Ama fan çok kalın olunca işte parmağımın derisini yüzmüştü. Son hıza ulaşınca da yerinde durmuyor, uçuyor resmen. :D.

Eki Görüntüle 586167
Oyun sırasında ele sadece 1-2 kere gelmeyecek. En az 5-6 kere gelir o fan gerisini sen düşün :) Oyundan çıkmışsın aaa parmak yok.
 
Forum sayesinde soğudum demişsin de bahsettiğin şey tamamen saçmalık. Fanı telefona direk koyarsan düzgün bir hava sirkülasyonu olmaz. Biraz mesafeli düzenek yapayım dersen parmaklarından dolayı kullanamazsın.
 
Alacaksın 12V 1A adaptör fandaki kırmızı kabloyu konnektörun içine sok siyah kabloyu dışına halka seklinde sar ve çalışacak.
 
Telefon kendini soğutmak için özel levhaları var, ve sahip olduğu yazılım sayesinde soğutulur. Ve fan yoktur. Ama alış veriş merkezinde bulunan telefon ve tablet soğutucu fanı alabilirsiniz. Bilgisayarda bu özel levhaları kullanmaz, çünkü onlar çok fazla parçaya sahiptir ve patlamasına sebep olur, o yüzden fan kullanılır. Ve hangi alış veriş merkezinde telefon ve tablet soğutucu fanı var, biliyorum. Belki bana söylersiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı