Telefona bulaşan keylogger veya truva atı ile e-Okul bilgileri sızdırıldı

RüzgarReking

Picopat
Katılım
7 Eylül 2023
Mesajlar
81
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar biliyorum. Benim konum da önceki konulara benzer lakin bir farklılık var. Geçenlerde telefonumu tarattığımda içinde 3 tane keyloger ya da truva atı tam hatırlamıyorum olduğunu fark ettim. Kaspersky ve ESET ile taratıp sildim ancak muhtemelen virüs bana bulaştığı zamanlar ben e-Okul Android uygulamasına hem T.C. No mu hem de T.C. Kimlik “seri no”mu ve “aile no”mu uygulamaya girmiştim.

Bir de aile no mu da eskiden girmiş olabilirim. Yani demem o ki bu bilgiler yenilenebilir mi ya da bu bilgilerle bir şey yapılır mı? Not 18 yaş altındayım. Başıma bir iş gelir mi? Ya da bu bilgilerle adıma hesap vb. açılıp açılmadığını nereden öğrenebilirim?
 
Hocam ama diğer konularda her şeyi yaparlar demişler bir şey olmaz değil mi ya da kimlik değiştirince seri no değişir değil mi?
Maksimum hastaneden randevu falan alınır, ekstra süper şeyler yapamazlar. Kimlik değişince seri numara değişir mi bilemem ama değişse bile yeni seri numaran da kısa süre içinde sızacaktır.
 
Maksimum hastaneden randevu falan alınır, ekstra süper şeyler yapamazlar. Kimlik değişince seri numara değişir mi bilemem ama değişse bile yeni seri numaran da kısa süre içinde sızacaktır.
Neden sızsın hocam Allah korusun çok eski bir telefondu o bir de eskiden kullandığım bazı sakıncalı yazılımlardan bulaşmış olabilir.
 
Sızması için sizin telefonunuza ihtiyaç duyulmuyor. Her ay başka bir devlet kurumunun veri tabanı ele geçiriliyor zaten :)
Sağolun hocam içime kurt düştü diğer konularda yok borç harç vesaire demişlerdi de 18 yaş altı olduğum İçin birşey yapamazlar herhalde ama ailemin verilerinde sızmış olabilir.
 
Sağ olun hocam içime kurt düştü diğer konularda yok borç harç vesaire demişlerdi de 18 yaş altı olduğum için bir şey yapamazlar herhalde ama ailemin verilerin de sızmış olabilir.
Tüm Türk vatandaşlarının verisi sızdı. Sızmaya devam ediyor. Buna yapabileceğiniz bir şey yok. Bu durum yüzünden başınıza kötü bir şey gelme ihtimali de düşük.
 

Geri
Yukarı