Dostlar elimde birkaç tane telefon var. Custom ROM muhabbetlerini biraz araştırdım ve denemeyi çok istiyorum. Amacım cihazın daha stabil ve performanslı çalışması ama halihazırda olup da ROM attıktan sonra çalışmayacak özellikleri olur mu bilemiyorum. Kafama takılan bazı sorular var.
-Ne gibi dezavantajları var?
-IMEI gitmesi gibi bir durum söz konusu mu? Ana cihazım olarak kullanmayı istiyorum çünkü.
-Daha önce hiç bu işlemi yapmamış biri ne kadar zorlanır?
-Xiaomi ve Samsung cihazlarım var. İkisinde de işlemler birebir aynı mı veya varsa ne gibi farklılıklar olabiliyor?
Ayrıca ilk denememde yanlış bir şey yapmaktan çekindiğim için olabildiğince kötü olan telefonla denemek isterim.
Elimdeki cihazlar şu şekilde;
Redmi Note 5 Plus 32 GB.
Samsung J7 Pro 32 GB.
2 adet Redmi 8 64 GB.
Samsung Galaxy ace 2( 4 veya 8 GB depolama şu an hatırlamıyorum)
Not: Bu konu nasıl ROM atılacağını sorduğum bir konu değil sadece ROM hakkında genel bilgi ve tecrübelerinizi öğrenmek istediğim bir konudur.
-Ne gibi dezavantajları var?
-IMEI gitmesi gibi bir durum söz konusu mu? Ana cihazım olarak kullanmayı istiyorum çünkü.
-Daha önce hiç bu işlemi yapmamış biri ne kadar zorlanır?
-Xiaomi ve Samsung cihazlarım var. İkisinde de işlemler birebir aynı mı veya varsa ne gibi farklılıklar olabiliyor?
Ayrıca ilk denememde yanlış bir şey yapmaktan çekindiğim için olabildiğince kötü olan telefonla denemek isterim.
Elimdeki cihazlar şu şekilde;
Redmi Note 5 Plus 32 GB.
Samsung J7 Pro 32 GB.
2 adet Redmi 8 64 GB.
Samsung Galaxy ace 2( 4 veya 8 GB depolama şu an hatırlamıyorum)
Not: Bu konu nasıl ROM atılacağını sorduğum bir konu değil sadece ROM hakkında genel bilgi ve tecrübelerinizi öğrenmek istediğim bir konudur.
Son düzenleyen: Moderatör: