burk19 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 697 Çözümler 3 8 Mayıs 2023 #1 Xiaomi 5A sanırım modeli format atarken eski desenini istiyor. Hatırlamıyoruz. O yüzden format attım. Yardım edebilir misiniz?
Xiaomi 5A sanırım modeli format atarken eski desenini istiyor. Hatırlamıyoruz. O yüzden format attım. Yardım edebilir misiniz?
KS KS burk19 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 697 Çözümler 3 8 Mayıs 2023 #11 Kükreyen Deli Adam dedi: Sanırım başka bir menüye atıyor. Orayı biliyorum fakat görsele ihtiyacım var unuttum. Atabilme şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam görsel şansı yok maalesef. Her şeyde desen istiyor anlamadım ben o zaman niye format atayım. Artı 0 Eksi
Kükreyen Deli Adam dedi: Sanırım başka bir menüye atıyor. Orayı biliyorum fakat görsele ihtiyacım var unuttum. Atabilme şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam görsel şansı yok maalesef. Her şeyde desen istiyor anlamadım ben o zaman niye format atayım.
umitarabaci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2019 Mesajlar 1.267 Çözümler 11 8 Mayıs 2023 #12 burk19 dedi: Hocam görsel şansı yok maalesef. Her şeyde desen istiyor anlamadım ben o zaman niye format atayım. Genişletmek için tıkla... telefon kimindi google hesabını hiçbirşeyini mi bilmiyorsunuz ? Artı 0 Eksi
burk19 dedi: Hocam görsel şansı yok maalesef. Her şeyde desen istiyor anlamadım ben o zaman niye format atayım. Genişletmek için tıkla... telefon kimindi google hesabını hiçbirşeyini mi bilmiyorsunuz ?
KS KS burk19 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 697 Çözümler 3 8 Mayıs 2023 #13 umitarabaci dedi: Telefon kimindi Google hesabını hiçbirşeyini mi bilmiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Telefon desenini geçmemiz gerek sadece. E-posta yazmadan desen istiyor. @Kükreyen Deli Adam hocam internetten buldum foto aynen böyle yaptım. Dosya Ekleri images (1).jpeg 19,7 KB · Görüntüleme: 64 Artı 0 Eksi
umitarabaci dedi: Telefon kimindi Google hesabını hiçbirşeyini mi bilmiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Telefon desenini geçmemiz gerek sadece. E-posta yazmadan desen istiyor. @Kükreyen Deli Adam hocam internetten buldum foto aynen böyle yaptım.
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 8 Mayıs 2023 #14 Kükreyen Deli Adam dedi: Sanırım başka bir menüye atıyor. Orayı biliyorum fakat görsele ihtiyacım var unuttum. Atabilme şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Recovery ile düzelmez. FRP Lock yemiş cihaz. Anca firmware yazdırılarak düzeltilebilir. Xiaomi'de nasıl yapılır bilgim yok. @364809 Artı 0 Eksi
Kükreyen Deli Adam dedi: Sanırım başka bir menüye atıyor. Orayı biliyorum fakat görsele ihtiyacım var unuttum. Atabilme şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Recovery ile düzelmez. FRP Lock yemiş cihaz. Anca firmware yazdırılarak düzeltilebilir. Xiaomi'de nasıl yapılır bilgim yok. @364809
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.883 Makaleler 1 Çözümler 28 8 Mayıs 2023 #15 burk19 dedi: Telefon desenini geçmemiz gerek sadece. E-posta yazmadan desen istiyor. @Kükreyen Deli Adam hocam internetten buldum foto aynen böyle yaptım. Genişletmek için tıkla... Benim dediğimle aynı yer. Neyse o zaman sanırım bilgisayar lazım gibi. Artı 0 Eksi
burk19 dedi: Telefon desenini geçmemiz gerek sadece. E-posta yazmadan desen istiyor. @Kükreyen Deli Adam hocam internetten buldum foto aynen böyle yaptım. Genişletmek için tıkla... Benim dediğimle aynı yer. Neyse o zaman sanırım bilgisayar lazım gibi.
KS KS burk19 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 697 Çözümler 3 8 Mayıs 2023 #16 Kükreyen Deli Adam dedi: Benim dediğimle aynı yer. Neyse o zaman sanırım bilgisayar lazım gibi. Genişletmek için tıkla... @Kükreyen Deli Adam hocam bilgisayardan ne yapacağız? Bypass yapmadım daha önce. Kaç tane uygulama buldum hepsi paralı bir de en düşüğü 30 dolar. Böyle iş mi olur? Son düzenleme: 8 Mayıs 2023 Artı 0 Eksi
Kükreyen Deli Adam dedi: Benim dediğimle aynı yer. Neyse o zaman sanırım bilgisayar lazım gibi. Genişletmek için tıkla... @Kükreyen Deli Adam hocam bilgisayardan ne yapacağız? Bypass yapmadım daha önce. Kaç tane uygulama buldum hepsi paralı bir de en düşüğü 30 dolar. Böyle iş mi olur?
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.883 Makaleler 1 Çözümler 28 8 Mayıs 2023 #17 burk19 dedi: @Kükreyen Deli Adam hocam bilgisayardan ne yapacağız? Bypass yapmadım daha önce. Kaç tane uygulama buldum hepsi paralı bir de en düşüğü 30 dolar. Böyle iş mi olur? Genişletmek için tıkla... Uygulamalar paralı değil hocam. Bilgisayar lazım ama nasıl yapıldığını bilmiyorum, bilen hocalarım yazar. Artı 0 Eksi
burk19 dedi: @Kükreyen Deli Adam hocam bilgisayardan ne yapacağız? Bypass yapmadım daha önce. Kaç tane uygulama buldum hepsi paralı bir de en düşüğü 30 dolar. Böyle iş mi olur? Genişletmek için tıkla... Uygulamalar paralı değil hocam. Bilgisayar lazım ama nasıl yapıldığını bilmiyorum, bilen hocalarım yazar.
KS KS burk19 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 697 Çözümler 3 9 Mayıs 2023 #18 Kükreyen Deli Adam dedi: Uygulamalar paralı değil hocam. Bilgisayar lazım ama nasıl yapıldığını bilmiyorum, bilen hocalarım yazar. Genişletmek için tıkla... Hocam ben indirdim 2 tane uygulama ve ikisi de para istedi. Kükreyen Deli Adam dedi: Uygulamalar paralı değil hocam. Bilgisayar lazım ama nasıl yapıldığını bilmiyorum, bilen hocalarım yazar. Genişletmek için tıkla... İsimlerini unuttum ama dr. Fone tool kit ve imylocker gibi şeylerdi. Para istediler. Artı 0 Eksi
Kükreyen Deli Adam dedi: Uygulamalar paralı değil hocam. Bilgisayar lazım ama nasıl yapıldığını bilmiyorum, bilen hocalarım yazar. Genişletmek için tıkla... Hocam ben indirdim 2 tane uygulama ve ikisi de para istedi. Kükreyen Deli Adam dedi: Uygulamalar paralı değil hocam. Bilgisayar lazım ama nasıl yapıldığını bilmiyorum, bilen hocalarım yazar. Genişletmek için tıkla... İsimlerini unuttum ama dr. Fone tool kit ve imylocker gibi şeylerdi. Para istediler.
Mİ10.hype Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 940 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16-r0046nt RTX 4050 Laptop 16GB Ram i5-13500H Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2023 #19 burk19 dedi: Xiaomi 5A sanırım modeli format atarken eski desenini istiyor. Hatırlamıyoruz. O yüzden format attım. Yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sıfırlamadan önceki desen kilidini girin. Artı 0 Eksi
burk19 dedi: Xiaomi 5A sanırım modeli format atarken eski desenini istiyor. Hatırlamıyoruz. O yüzden format attım. Yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sıfırlamadan önceki desen kilidini girin.