Sanırım başka bir menüye atıyor. Orayı biliyorum fakat görsele ihtiyacım var unuttum. Atabilme şansınız var mı?
telefon kimindi google hesabını hiçbirşeyini mi bilmiyorsunuz ?Hocam görsel şansı yok maalesef. Her şeyde desen istiyor anlamadım ben o zaman niye format atayım.
Telefon kimindi Google hesabını hiçbirşeyini mi bilmiyorsunuz?
Recovery ile düzelmez. FRP Lock yemiş cihaz. Anca firmware yazdırılarak düzeltilebilir.Sanırım başka bir menüye atıyor. Orayı biliyorum fakat görsele ihtiyacım var unuttum. Atabilme şansınız var mı?
Benim dediğimle aynı yer. Neyse o zaman sanırım bilgisayar lazım gibi.Telefon desenini geçmemiz gerek sadece. E-posta yazmadan desen istiyor.
@Kükreyen Deli Adam hocam internetten buldum foto aynen böyle yaptım.
Benim dediğimle aynı yer. Neyse o zaman sanırım bilgisayar lazım gibi.
Uygulamalar paralı değil hocam. Bilgisayar lazım ama nasıl yapıldığını bilmiyorum, bilen hocalarım yazar.@Kükreyen Deli Adam hocam bilgisayardan ne yapacağız? Bypass yapmadım daha önce.
Kaç tane uygulama buldum hepsi paralı bir de en düşüğü 30 dolar. Böyle iş mi olur?
Uygulamalar paralı değil hocam. Bilgisayar lazım ama nasıl yapıldığını bilmiyorum, bilen hocalarım yazar.
Uygulamalar paralı değil hocam. Bilgisayar lazım ama nasıl yapıldığını bilmiyorum, bilen hocalarım yazar.
Sıfırlamadan önceki desen kilidini girin.Xiaomi 5A sanırım modeli format atarken eski desenini istiyor. Hatırlamıyoruz. O yüzden format attım. Yardım edebilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.