Telefona format atmadan pin kaldırma olur mu?

arhhann

Decapat
Daha fazla  
Telefonumun pinini unuttum. Hatta unuttum değil aklım başka yerdeyken giriyorum ekranı kapattıktan sonra şifreyi hatırlayamıyorum. Bugün hiç açamadım telefonu. Her neyse lafın kısası galeriyi bile olsa kurtarabileceğim şekilde şifreyi kırabilir miyim? Ücretsiz ya da düşük ücretli olsa iyi olur.

Sanırım başka bir telefon benzeri elektronik cihazı telefonunuza bağlayıp kurtarabiliyorsunuz. Bunu internetten araştırın daha çok bilgi edinirsiniz.

Sanırım başka bir telefon benzeri elektronik cihazı telefonunuza bağlayıp kurtarabiliyorsunuz. Bunu internetten araştırın daha çok bilgi edinirsiniz.

USB'yle bilgisayara bağlama kısmına kadar yaptım... Çok anlayan biri değilim bu işlerden, nasıl yapıcam bilginiz varmı

Onun hakkında bilgim yok internetten araştırabilirsiniz. En son 4 yıl önce yaptığım için hem teknoloji değişti hem de çok süre geçtiği için unuttum.

Telefonumun pinini unuttum. Hatta unuttum değil aklım başka yerdeyken giriyorum ekranı kapattıktan sonra şifreyi hatırlayamıyorum. Bugün hiç açamadım telefonu. Her neyse lafın kısası galeriyi bile olsa kurtarabileceğim şekilde şifreyi kırabilir miyim? Ücretsiz ya da düşük ücretli olsa iyi olur.
Hocam ios mu android mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı