Ahahuabzuabs gerçekten aynısı yaşandı
Kadeh kaldırırken 4 5 damla döküldü ekrana (nano ekran koruyucu var) biraz hafiften korktum alkol diye çünkü. Herhangi bir sorun yok ekranda gözle.
Siz ne içiyorsunuz bilmiyorum ama normal insanların içtiği içkilerdeki alkol telefonun koruyucu ekranını delip geçecek kadar güçlü bir bileşik değildir.Şu an ekrana baktığında herhangi bir sorun var mı? Yoksa pek bir şey olacağını sanmıyorum ama sırf içiniz rahat etsin diye piksel ve renk testlerini yapabilirsiniz.
Kadeh kaldırırken 4 5 damla döküldü ekrana (nano ekran koruyucu var) biraz hafiften korktum alkol diye çünkü. Herhangi bir sorun yok ekranda gözle.
O zaman pek sorun olacağını sanmıyorum. Bir de ekran koruyucu varmış, aşınma olacaksa bile önlemiştir muhtemelen. İstisna bir durum olmazsa ve şu an gözle görülür bir durum yoksa sorun etme. Yine de zamanla takip et bir sorun var mı diye. 1 hafta falan takip etsen yeter.
Siz ne içiyorsunuz bilmiyorum ama normal insanların içtiği içkilerdeki alkol telefonun koruyucu ekranını delip geçecek kadar güçlü bir birleşik değildir.
Rica ederim iyi geceler.İkinize de teşekkür ederim şu an burada belirtmem pek uygun olmaz ne içtiğim. Piksel testi yaptım D. AMOLED taş gibi çalışıyor ben biraz dert ettim sanırsam, teşekkür ederim tekrardan iyi geceler.
Tam dediğinizden döktüm hocam ama ekrana 4 5 damla döküldü sadece koruyucu vardı onda da(kenarlara gelmedi). Direkt sildim zaten, biraz tedirgin olunca sormak istedim sadece. Test yaptım ekranım sorunsuz çalışıyor teşekkür ederim fikrinizi sunduğunuz içinBira içiyorsan bir şey olmaz. İnsanlar süt kokusu geçsin diye koltuklara bira döküyor. Viski gibi bir şey döktüysen her türlü yapar %40 alkol oranı var. İçtiğinde boğazını yakıyor. Bira içtiğini umuyorum inşAllah öyledir.
Rica ederim, hiçbir şey olmaz. Viski gibi alkol oranı yüksek içkilerden korkun.Tam dediğinizden döktüm hocam ama ekrana 4 5 damla döküldü sadece koruyucu vardı onda da(kenarlara gelmedi). Direkt sildim zaten, biraz tedirgin olunca sormak istedim sadece. Test yaptım ekranım sorunsuz çalışıyor teşekkür ederim fikrinizi sunduğunuz için
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.