Telefona ROM yüklerken virüs bulaşabilir mi?

Halil75

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, 1 hafta önce telefonuma aniden Google onay SMS'i gelmişti. Ben de telefonuma bilgisayardan format atmıştım ve şifreyi değiştirmiştim. Lakin bu olay olmadan önce bilgisayara da virüs bulaşmış. Bunu Odin ile telefonuma stock rom yükledikten sonra öğrendim. Bu sabah baktığımda Google hesabıma yeniden giriş yapılmış ama bu sefer Microsoft Auth engel olmuş. Kaspersky, Mbam, Avast, Bitdefender gibi antivirüsler ile cihazımı taradım ve sonuçlarda herhangi bir virüs veya kötü amaçlı yazılım tespit edilmedi.
Bilgisayardan telefona virüs bulaşmış olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, 1 hafta önce telefonuma aniden Google onay SMS'i gelmişti. Ben de telefonuma bilgisayardan format atmıştım ve şifreyi değiştirmiştim. Lakin bu olay olmadan önce bilgisayara da virüs bulaşmış. Bunu Odin ile telefonuma stock rom yükledikten sonra öğrendim. Bu sabah baktığımda Google hesabıma yeniden giriş yapılmış ama bu sefer Microsoft Auth engel olmuş. Kaspersky, Mbam, Avast, Bitdefender gibi antivirüsler ile cihazımı taradım ve sonuçlarda herhangi bir virüs veya kötü amaçlı yazılım tespit edilmedi.
Bilgisayardan telefona virüs bulaşmış olabilir mi?
Hocam ondan telefona bulaşamaz ama eğer trojan ise direk sıfırlayın bilgisayarı aklınızda şüphe kalmaması için telefonu da sıfırlayabilirsiniz

Stock ROM'dan pek sıkıntı olacağını sanmam ama işi sağlama almak adına şifrelerinizi güncelleyip bilgisayarı sıfırlamak iyi olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı