Telefona süt döküldü

Atahan Kutlu

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Herkese iyi akşamlar. Kaseyi masaya koyacaktım, telefon da masanın üstündeydi. Tam o sırada telefonun üzerine bayağı bir süt döküldü. Hemen üstümdeki kıyafetle ile sildim, daha sonra üstü yapış yapış olduğu için gözlük silme bezine kolonya damlatıp sildim güzelce. Kamerasını ve hoparlörünü kontrol ettim biraz, bir şey gözükmüyor gibiydi. Sizce bir şey olur mu?

Cihaz: Redmi Note 7

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese iyi akşamlar. Kaseyi masaya koyacaktım, telefon da masanın üstündeydi. Tam o sırada telefonun üzerine bayağı bir süt döküldü. Hemen üstümdeki kıyafetle ile sildim, daha sonra üstü yapış yapış olduğu için gözlük silme bezine kolonya damlatıp sildim güzelce. Kamerasını ve hoparlörünü kontrol ettim biraz, bir şey gözükmüyor gibiydi. Sizce bir şey olur mu?

Hoparlorünü kontrol edin. Yeni olduysa içini açıp ıslaklık var mı diye kontrol edin. Sadece ekrana döküldüyse sorun olmaz.

Kolonya pek önermiyorum çok dikkatli olunması gerekiyor. YouTube'dan hoparlör temizleyici ses açabilirsiniz daha sonrasında da birazcık pirince yatırın şüphe ediyorsanız.

Pirince yatırmak çok yanlış bilinen bir hareket. İşe yaramaz, nemi emecek kadar güçlü bir nem emici değildir. Telefon içindeki sıvıyı buharlaştırmanız gerekir, telefonu kapatıp bir süre kaloriferin üstünde bekletebilirsiniz. Bu tarz durumlarda her zaman o şekilde yaparım, hiç sorun yaşamadım. Pirince yatırdığım eski telefonum da bir daha açılmamak üzere çöpe gitti.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı