EmirFatih
Kilopat
- Makaleler
- 1
Anladım yorumlarınız için teşekkür ederim.Aynı şey işte. Aramayla da yaptırabilirsin uygulama üzerindende.
Anladım yorumlarınız için teşekkür ederim.Aynı şey işte. Aramayla da yaptırabilirsin uygulama üzerindende.
Bazı anlaşmalı bankalar(VakıfBank vs.) Telefonu ödeme ekranında kendi sitelerine yönlendirip oradan kredi çektiriyor, sonra siz borcu bankanıza ödüyorsunuz. Samsung'un kendi sitesinden bu yöntemle almıştım(12 taksit-M30s). Ziraat gibi bazı bankalarda peşin aldıktan sonra uygulaması üzerinden taksite bölebiliyorsunuz. Ürün telefon olsa bile.
Dediğiniz yerler taksitle mi satıyor?
Neden alınmasın hocam? Asıl mağazadan almak sıkıntılı. Çünkü beğenmedim deyip iade edemezsin. Fakat internet üzerinden alınan ürünlerde 14 gün iade hakkı vardır.
Telefon faturanıza yansıyacak şekilde telefon operatörünüzden telefon satın alıp taksit yaptırabiliyorsunuz.
2 tane bilgisayar, 2 tane konsol aldım. Hiçbir sorun çıkmadı. İnternette daha uygun fiyatlara almak varken niye kazıklansın?
Şimdiye kadar 6 telefon değiştirdim. Hepsini de internetten sipariş ettim sıfır kapalı kutu garantili. Hiçbir sorun çıkmadı, kolay kolay çıkmaz da. İnternetten almak dediğiniz yerlere göre daha ucuza gelir.
Çok ilkel düşünüyorsunuz.Ben güvenmiyorum. Artık çoğu sitede kapıda ödeme seçeneği yok. Kapalı kutu içinde geliyor kapımıza. Parayı vermeden içini açamıyoruz. Diğer türlü gördüğüm ellediğim cihazı alıyorum. Kişiden kişiye göre değişir. Ayrıca bu kazıklanmak değildir. Kişisel düşünce.
Bu benim düşüncem. Kendi düşüncemi öneri olarak sunarım. Konu sahibi ise kendine nasıl uygun görürse o şekilde atılan mesajlardan bir öneriyi kendine yakın görür. Bu konu sahibi ile benim aramda geçen bir konu. Başka kimse araya atlamaması gerekirken bir çok kişi benim yazdığım mesaja cevap vermiş. Bunun yerine gidip konu sahibi arkadaşa daha çok öneride bulunabilir bilgi sahibi olabilirdiniz. İyi sosyaller. İyi günler.Çok ilkel düşünüyorsunuz.
Ben taksitle satıyor demedim.
Ben güvenmiyorum. Arkadaşa sadece kendi düşüncemi söyledim. 14 gün iade hakkı hiçbir şeyi değiştirmez. Ben istediğim cihazı aldıktan sonra.
Ben güvenmiyorum. Artık çoğu sitede kapıda ödeme seçeneği yok. Kapalı kutu içinde geliyor kapımıza. Parayı vermeden içini açamıyoruz. Diğer türlü gördüğüm ellediğim cihazı alıyorum. Kişiden kişiye göre değişir. Ayrıca bu kazıklanmak değildir. Kişisel düşünce.
Ucuza gelmesi önemli değil hocam. Ben şahsen güvenmiyorum. Görüp bakıp almaktansa uzaktan sadece fotoğraflara ve incelemelere bakarak mı telefon alayım? Ben bu şekilde daha güvende hissediyorum kendimi. Diğer türlü belki yanlış telefonu sipariş ettim. Ne olacak? İnternet üzerinden alışveriş yapmayan birisi olarak ben bu hata ile karşılaşabilirim.
Peşin parası olsa buraya sormaz zaten. Gereksiz cevap olmuş.Ben taksitle satıyor demedim.
Peşin parası olsa buraya sormaz zaten. Gereksiz cevap olmuş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.