Çözüldü Telefoncu iPhone şifresini kırıp içindeki verilere ulaşabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

pcdev3090

Decapat
Daha fazla  
Soru açık. Telefoncunun iPhone şifresini kırıp içindeki verilere ulaşması mümkün müdür? Mümkünse ne kadar zaman alır?

Çözüm
Olayı açayım. Telefon annemin yanında kaldı. Annemde birkaç kez telefonun şifresini telefoncuya açtıracağını söyledi. Böyle bir şey yapamaz değil mi?
Hayır hocam. Artık Android telefonların şifresi bile zar zor kırılıyor. Apple telefonlar çok çok daha zor. Dediğim gibi FBI, CIA bile kıramıyor. Merak etmeyin.
Olayı açayım. Telefon annemin yanında kaldı. Annemde birkaç kez telefonun şifresini telefoncuya açtıracağını söyledi. Böyle bir şey yapamaz değil mi?
Hayır hocam. Artık Android telefonların şifresi bile zar zor kırılıyor. Apple telefonlar çok çok daha zor. Dediğim gibi FBI, CIA bile kıramıyor. Merak etmeyin.

Çözüm
Çok sağolun hocam içime su serptiniz. Biraz alakalı son bir soru soracağım . Sim kartı takarakta whatsapp bilgilerime ulaşamaz dimi

Sanırım 2018 civarıydı ben kendim kırmıştım bilgisayar üzerinden bir program vardı onunla kırıllyordu ama Apple o açığı kapattı zamanın da o açığı Apple'a söyleyip belki bir para bile alırdık ama adamlar kapattı açığı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı