Telefoncu Jailbreak atar mı?

CrawLTR

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Daha önce Android telefonumda birçok kez gerek Custom ROM olsun gerek root atma olsun birçok işlemi yaptım. Ancak konu iPhone olunca biraz yemiyor elimde yurt dışı eski kayıtlı iPhone 11 Pro var ve Jailbreak atmak istiyorum ( IPA uygulamalarını kullanmak için) Apple developer için başvurdum ancak 2 ay oldu hala onaylanmadı ben de bu yüzden Jailbreak atayım dedim. Telefoncular bu işlemi yapar mı yoksa kendim yapmanın basit bir yolu var mı? Bir de sormak istiyorum Jailbreak atınca iCloud kullanabiliyor muyuz fotoğraflar vs. hala yedekleniyor mu?

IPA uygulamaları yüklemek için Sideloadly kullanabilirsiniz. Developer ile daha fazla uygulama yüklersiniz hem.
Bir de iOS sürümünüz 15.4.1 veya daha aşağısı değilse jailbreak şu anlık mümkün değil. Jailbreak ücretsiz bir işlemdir
ve ihtiyacınız olanlar bir bilgisayar ve şarj kablosu olur genellikle. Jailbreak yapınca iCloud veya yedeklemeler etkilenmez.

Hem güncelleme hem de jailbreak bunları hepsi bir arada çok zor. Ayrıca son zamanlarda çıkan jailbreak her iPhone modelini desteklemiyor. Genel olarak söylüyorum Ya güncelleme meraklısı olmayacaksınız ya da jailbreak sevdasına kapılmayacaksınız.
Jailbreak istiyorsanız 2. El jailbreak destekleyen yüklümiOS sürümlü iPhone araştıracaksınız benim gibi biraz zor ama imkansız değil. :)

Bu arada daha çok yıllardır iOS kullanırım iOS 13-14 ten sonra androide benzedi ve bana göre iOS 15 fena değil iOS 13-14 çok iyi. Daha üst iOS sürümleri için en yeni güncel 2 modellerden birisi olmalı. Yani mesela iPhone atıyorum iPhone 11-12 iOS 17-18-19 allah sabır versin diyorum kullanıcısına . :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı