Telefoncu nereye şikayet edilir?

yusufkrkmz1146

Hectopat
Katılım
13 Ocak 2021
Mesajlar
41
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Telefonumu tamirciye bıraktım, mikrofonuna su kaçmıştı. Aynı gün akşam telefonumu aldım ama parmak izi çalışmıyordu. Geri götürdüm, parça yok, kargo verilmedi vs vs 3-4 hafta kadar bekletti, daha sonra parçanın yanlış geldiğini söyleyerek senin kapağın zarar görmüş (çizik vardı), onu değiştirelim dedi. Tamam dedik, aldım telefonu, telefonun şarjı 2 saatte bitiyordu. Normalde sabah çıkarıp akşama kadar %70 seviyesindeydi çünkü çok az kullanılıyordu ve Wi-Fi çekim gücü çok azalmıştı. Nereye ve nasıl şikayet edebilirim? 1.5 aydır uğraştırdı ve benim telefonumun her tamir edişinde başka yerini bozdu. Bu arada söylemeyi unuttum, mikrofonu yapmıştı, o da bozuldu.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Mahalle teknoloji bayilerinin önünden bile geçmiyorum. Yazık olmuş. Öyle malesef. Parça bile çalmış olabilir kim bilir.
bana da çalmış gibi geliyo biri diyo soket tam oturmamış biri diyo sıfırı ile değiştirdim (iki kişi yapıyodu) şarjı eskisi gibi gitmiyo muhtemelen başka batarya takmıştır çünkü üstündeki batarya orjinal 1 günde 70 seviyesine düşüyodu şu an 1 günü anca kurtarır ama uğraşılmaz bidaha bu sefer başka yerini daha bozar şu an heryeri sağlam gibi markanın kendi servisinden başka yere yaptırmayın çok pişmanım
 
Yetkili servis dışında telefon tamiri yaptırmanın sonuçları. Geçmiş olsun çözüm için çok çabalasanız bile geri gelmeyecek sonuçlar olabilir.
 
Bu telefonculara bilgisayarcılara adımınızı atmayın. Bu kadar acımasız pislik insanların bir arada örgütlendiğine, milletin hakkını yediğine yüzlerce kez şahit oldum. Çoğusu pislik ve kazıkçıdır. İşini hakkıyla yapanlara lafım yok tabii.
 

Geri
Yukarı