Hangi model olduğuna bağlı. Genelde tamamen orijinal YD telefonlar satılıyor ucuza, onların ise IMEI dışında hiçbir farkı olmuyor.Sadece kamerası için alacağım IMEI hat vs. umurumda değil, sizce alınır mı? Kamera kalitesi iyi midir?
Yurt dışı bir cihaz alıyorsanız eğer forumda yaptığım detaylı rehberi okumanızı tercih ediyorum.Sadece kamerası için alacağım IMEI hat vs. umurumda değil, sizce alınır mı? Kamera kalitesi iyi midir?
11 pro içinHangi model olduğuna bağlı. Genelde tamamen orijinal YD telefonlar satılıyor ucuza, onların ise IMEI dışında hiçbir farkı olmuyor.
Ben iki telefon farkı sormadım ola ki iphone sahte çıktı böyle çekmeyecek ne anladım ki o zaman değil mi?Paylasım - Google Drive
drive.google.com
Çimdendeki kedi iPhone ile çekildi, diğeri ise Samsung bir telefon ile, farkı kendiniz bulun isterseniz.
Çok eski cihaz asla alınmaz 13 Pro 14 Pro bakın minimum kullanıma kapalı cihazlar çok daha ucuz olur.11 Pro için.
Kapalı kutu replika ürün satacak hali yok hocam kutusundan bile anlaşılır diye düşünüyorum siz toplama telefon riskine karşı güvenilir bir telefoncudan alın.Ürün kutu içerisinde kapalı maalesef baktırılmıyor o sebeple bir çözüm arıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.