Telefonda 16GB depolama alanı yetersiz kalır mı?

Azmich

Kilopat
Katılım
19 Mayıs 2015
Mesajlar
1.208
Makaleler
2
Çözümler
11
Yer
İzmir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Psikolog
Profil Kapağı
1524498912
Merhaba, uzun uğraşlar sonucu akıllı telefon kullanmaya ikna ettiğim anneme bir telefon almak niyetindeyim. Kendisinin kriterleri bir sorun yaşadığında gidip muhatap olabileceği birini bulması, ömürlük olması, değiştirip yeni bir telefonu öğrenmekten korkuyor, büyük ekranlı olması. İzmir'de yaşadığımız ve daha önce garantisine başvurup memnun kaldığımız için Samsung'da karar kıldım. Model olarak J7 serisine baktım ancak 16GB üstü distribütör garantili bulamadım. Benim telefonum 8GB ve çok sorun yaşıyorum. Hafıza kartı taksam maksimum bir ayda bozuyor telefon. O yüzden yakın gelecekte 16GB yetmeyecekmiş hissi oluşturuyor. 32GB olarak ise en ucuz A810'u bulabildim. Onun ise fiyatı epey pahalı geldi ama mecbur kalırsak tabii ki alacağız. Sizlere sorum 16GB yetersiz kalacak mıdır? En az 3-4 yıl kullanılacak bir telefon için soruyorum. Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
16GB gerçekten günümüz için az bir miktar. Keza 16GB'ın hepsini de kullanamıyorsun. En az 32GB depolama alanı olan bir telefon almanı öneririm. Önerebileceğim modeller ise Samsung Galaxy On7 Prime, Lenovo P2, Vestel Venus Z10, Sony Xperia X Compact ve TP-Link Neffos X1 Max.
 
Yetersiz kalıyor kesinlikle ama çok aktif kullanmayacaksa alınabilir. Belli uygulamalar yetecekse watsapp gibi sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Benim de hafıza 16 Gb yetiyor. Tıkanma olmadı halen, belli uygulamalar kullanıyorum bazen de oyun vs yetiyor bana.
Ama aktif kullanacaksa kesinlikle almayın.
 
Önerebileceğiniz modeller var mı aklınızda acaba? Lenovo çok mantıklıydı fakat servisi İzmir'de olmadığı için ondan vazgeçtim.
 
Önerebileceğiniz modeller var mı aklınızda acaba? Lenovo çok mantıklıydı fakat servisi İzmir'de olmadığı için ondan vazgeçtim.
Barış Tolon'un önerilerini değerlendirebilirsiniz. Ben de Lenovo P2 derdim ama onu da istemiyorsunuz galiba. Samsung deseniz A5 2017 modeli derdim.
 

Geri
Yukarı