Telefonda CPU Sıcaklığı Kaç Derece Olmalı ?

Kullandığınız program fahrenayt birimi ile gösteriyor olmalı. Cihazınız 75 derece olsa kullanamazsınız.

Ayrıca Power Clean adlı uygulama da bildirim ekranında sıcaklığı anlık gösteriyor.

Adı Burweed. Galaxy Apps'tan indirmiştim.

Grafik gayet iyi. Ancak dikkat ederseniz yukarı doğru bir artış söz konusu. Benim tavsiyem cihazı biraz kulanın, ardından Antutu skor testi yapın ardından stabilite testi yapın Yani telefonu biraz kullanmış olun ki çıkacağı değerleri görelim. Bu grafiğe göre telefon daha ısınmadan test bitmiş.

Verdiğiniz programıda yükledim. Asphalt8 oynarken 68 Derece gösterdi.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2015-01-27-18-15-54.png
    53,1 KB · Görüntüleme: 1.069
Malesef Note 3 bende kullandım ve evet çok ısınan bir telefon. Bu yüzden ısınınca bazı oyunlarda kendini kısıtlayıp performansı düşürüyor. Ama 90'lı derecelere kadar bir sıkıntı oluşmaz diye düşünüyorum.

Dostum. Bence servise gönder. O kadar ısınması hiç normal değil. 68 derece nedir yahu !!! En fazla 45 civarı olur. Direk servise gönder, telefon patlarsa elinde ne yapacaksın ? Can sonuçta. Her şeyden önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…