Telefonda CPU Sıcaklığı Kaç Derece Olmalı ?

Screenshot_2015-01-27-17-46-27.png
Ayrıca Power Clean adlı uygulama da bildirim ekranında sıcaklığı anlık gösteriyor.

Grafik gayet iyi. Ancak dikkat ederseniz yukarı doğru bir artış söz konusu. Benim tavsiyem cihazı biraz kulanın, ardından Antutu skor testi yapın ardından stabilite testi yapın Yani telefonu biraz kullanmış olun ki çıkacağı değerleri görelim. Bu grafiğe göre telefon daha ısınmadan test bitmiş.

Malesef Note 3 bende kullandım ve evet çok ısınan bir telefon. Bu yüzden ısınınca bazı oyunlarda kendini kısıtlayıp performansı düşürüyor. Ama 90'lı derecelere kadar bir sıkıntı oluşmaz diye düşünüyorum.

Malesef Note 3 bende kullandım ve evet çok ısınan bir telefon. Bu yüzden ısınınca bazı oyunlarda kendini kısıtlayıp performansı düşürüyor. Ama 90'lı derecelere kadar bir sıkıntı oluşmaz diye düşünüyorum.
Dostum. Bence servise gönder. O kadar ısınması hiç normal değil. 68 derece nedir yahu !!! En fazla 45 civarı olur. Direk servise gönder, telefon patlarsa elinde ne yapacaksın ? Can sonuçta. Her şeyden önemli.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı