Hesabı sil diye bir seçenek var ama onu yapınca kişiler de siliniyor. Kişilerin silinmesini istemiyorum.Ayarlar>Kullanıcılar ve Hesaplar kısmına baktınız mı?
Kişiler derken? Rehberinizdekiler mi?Hesabı sil diye bir seçenek var ama onu yapınca kişiler de siliniyor. Kişilerin silinmesini istemiyorum.
Rehberinizdeki kişileri kastediyorsanız hesabı silmeden SIM karta yedekleyin.Hesabı sil diye bir seçenek var ama onu yapınca kişiler de siliniyor. Kişilerin silinmesini istemiyorum.
Rehberin google ile birlikte geliyorsa silersen silinir. Eğer silinmesini istemiyorsan önce rehber den dışa aktar diyeceksin başka bir yere yedekliyeceksin. Sildikten sonra oradan geri yükleyeceksinKişiler derken? Rehberinizdekiler mi?
Beni yanlışlıkla mı etiketlediniz hocam?Rehberin google ile birlikte geliyorsa silersen silinir. Eğer silinmesini istemiyorsan önce rehber den dışa aktar diyeceksin başka bir yere yedekliyeceksin. Sildikten sonra oradan geri yükleyeceksin
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.