Telefonda internet çok yavaş

Thrian

Hectopat
Merhaba bilgisayarda 90 Mbps alırken telefonda 0 10 Mbps arası alıyorum. Galiba 2.4 GHz'ye bağlıyım telefonda. Modem ve internet yeni. Turkcell'in 100 Mbps'lik paketi. Ne yapmalıyım telefondaki interneti düzeltmek için?

Merhaba bilgisayarda 90 Mbps alırken telefonda 0 10 Mbps arası alıyorum. Galiba 2.4 GHz'ye bağlıyım telefonda. Modem ve internet yeni. Turkcell'in 100 Mbps'lik paketi. Ne yapmalıyım telefondaki interneti düzeltmek için?

Telefonun modeli ne. Gidip de eski bir cihazdan o hızları beklemeyin lütfen. Ama geçerli bir modelse Wi-Fi sürümü olarak o zaman telefonda sorun olabilir.

Bilgisayar özelliklerini tahmin edemediğimiz gibi telefon modelini de tahmin edemiyoruz maalesef.

Telefonun modeli ne. Gidip de eski bir cihazdan o hızları beklemeyin lütfen. Ama geçerli bir modelse Wi-Fi sürümü olarak o zaman telefonda sorun olabilir.

Bilgisayar özelliklerini tahmin edemediğimiz gibi telefon modelini de tahmin edemiyoruz maalesef.

Huawei p 30 Lite telefon. ASUS X550jx bilgisayar. Bilgisayara kabloyla bağlı ve 90 Mbps alıyorum ortalama fakat telefonda 1'e kadar düşüyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı