Çözüldü Telefonda internet var ama bilgisayarda yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

598718

Centipat
Telefonda internetimiz var fakat bilgisayarda "internet yok, güvenli" hatası veriyor.

Resetleyince düzeldi

Son düzenleme:
Çözüm
Windows Update güncellemelerini kurdunuz mu? Özellikle Wi-Fi ile ilgili olanın kurulmuş olması gerek. Modem arayüzü üzerinden kanal değiştirebilirsiniz.

Ek bir çözüm olarak CMD'yi açıp ipconfig /flushdns komutunu girin. Cihazı yeniden başlatın. Belki bu da soruna çözüm getirebilen bir yöntem olur.
Oha alimünyümfolyo. Ben bunların hepsini nasıl yapayım? Resetledim düzeldi.
Windows Update güncellemelerini kurdunuz mu? Özellikle Wi-Fi ile ilgili olanın kurulmuş olması gerek. Modem arayüzü üzerinden kanal değiştirebilirsiniz.

Ek bir çözüm olarak CMD'yi açıp ipconfig /flushdns komutunu girin. Cihazı yeniden başlatın. Belki bu da soruna çözüm getirebilen bir yöntem olur.

Oha alimünyümfolyo. Ben bunların hepsini nasıl yapayım? Resetledim düzeldi.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı