Telefonda internet var ama bilgisayarda yok

SharpeX

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 7 - 7700X - ASUS DUAL RTX 4070 - HYPERX FURY 16x2 6000MHZ RAM - Kingston 1TB 7000/5000MB/S M.2 SSD
Malwarebytes virüs taraması yaptım temiz çıktı.
Ethernet kablosunu kontrolde ettim. Bilgisayarı yeniden başlattım ancak çözüm bulamadım.
Tarayıcıda bir şey aratınca dns_probe_possıble diye hata veriyor. İnternet yok gözüküyor ancak denetim masasında Ethernet durumunda gönderilen Bayt 74.000 alınan Bayt 6900.

Malwarebytes virüs taraması yaptım temiz çıktı.
Ethernet kablosunu kontrolde ettim. Bilgisayarı yeniden başlattım ancak çözüm bulamadım.
Tarayıcıda bir şey aratınca dns_probe_possıble diye hata veriyor. İnternet yok gözüküyor ancak denetim masasında Ethernet durumunda gönderilen Bayt 74.000 alınan Bayt 6900.

Ağ bağdaştırıcı ayarlarından DNS'i otomatik yap.

DNS değiştim herhangi bir şey olmadı bir de böyle hata veriyor.

Dosya Ekleri

• IMG_3375.jpeg
    IMG_3375.jpeg
    402,8 KB · Görüntüleme: 235
Ping nasıl atılıyor.

Ping 1.1.1.1 şeklinde mi?

CMD üzerinden ping atabiliyor musun? 1.1.1.1 veya google.com. Sorun sanırım driver kaynaklı. Telefondaki Wi-Fi ayarlarını IP hariç aynısını bilgisayara yaz.

Yaptım internet 5 dakikada bir geliyor 30 saniye ama hiçbir siteye girilmiyor.

Sorunu buldum.

Daha önce forumda goodbydpi isminde DNS indirmiştim bu DNS bilgisayar açıldığında otomatik olarak açılıyor programı Görev Yöneticisi'nden sonlandırdım ve sildim düzeldi.

Düzgün kuramamışım galiba destek için teşekkürler.

Dosya Ekleri

• IMG_3377.jpeg
    IMG_3377.jpeg
    272,8 KB · Görüntüleme: 237
Son düzenleme:
Ping nasıl atılıyor.

Ping 1.1.1.1 şeklinde mi?

Yaptım internet 5 dakikada bir geliyor 30 saniye ama hiçbir siteye girilmiyor.

Sorunu buldum.

Daha önce forumda goodbydpi isminde DNS indirmiştim bu DNS bilgisayar açıldığında otomatik olarak açılıyor programı Görev Yöneticisi'nden sonlandırdım ve sildim düzeldi.

Düzgün kuramamışım galiba destek için teşekkürler.
Çok teşekkürler bende de aynısı olmuştu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı