Telefonda işletilen kişi dava açabilir mi?

Lorfselo

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 2060 İ3 12100F
Arkadaşlar fake hesapla dayı trolluyordum. Bir tane adamla konuşuyordum işte evlencez falan diyordum. Her neyse adam asker. Sonra ben erkeğim şaka yaptık falan deyince ben gizli istihbarattayım dedi şikayet edeceğim falan dedi yarın e devletten mesaj gelir mahkemede görüşürüz dedi. Bir şey olur mu?

Yarın mesaj falan gelmez. Bu tarz şikayetlerin sana gelmesi 1 seneyi buluyor. Benim 2023 Nisan ayında yapmış olduğum savcılığa şikayet ile ilgili 2024 Kasım ayında dönüş yapmışlardı.

Sadece şu olabilir. Karşı tarafın numarasını izinsiz bir şekilde kullanıp rahatsız etmekten dolayı para veya tazminat cezası alabilirsiniz.

Ya işte malum şeyler yaparız falan dedim.

Hocam versin de onun askerliği yaksınlar asker birisi malum şeyi ne yapacak? Zaten yemeklerinde şap olduğunu bilmekteyim. Aşıda da cinsellikle alakalı bir aşı vurdukları söyleniyordu. Hiçbir şey yapamaz korkmayın. Sizi tehdit ederse böyle gidip CİMER'e şikayet edeceğinizi söyleyin adam titreyip durur tüm şafağı boyunca.

Son düzenleme:
Hocam versin de onun askerliği yaksınlar asker birisi malum şeyi ne yapacak? Zaten yemeklerinde şap var. Aşıda da cinsellikle alakalı bir aşı vurdukları söyleniyordu. Hiçbir şey yapamaz korkmayın. Sizi tehdit ederse böyle gidip CİMER'e şikayet edeceğinizi söyleyin adam titreyip durur tüm şafağı boyunca.
Sen neler yaşıyorsun öyle 😆😆

Hocam versin de onun askerliği yaksınlar asker birisi malum şeyi ne yapacak? Zaten yemeklerinde şap var. Aşıda da cinsellikle alakalı bir aşı vurdukları söyleniyordu. Hiçbir şey yapamaz korkmayın. Sizi tehdit ederse böyle gidip CİMER'e şikayet edeceğinizi söyleyin adam titreyip durur tüm şafağı boyunca.

Zaten fotoğraflarını falan attı bana.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı