Telefonda Minecraft PE için makro açmak mümkün mü?

QuasarWhisper

Hectopat
Makaleler
1
Kötü sayılacak bir oyuncu farem var. Ancak bilgisayarım yok. Bunu Minecraft Pocket Edition için almıştım (telefona bağlamak için) bağlıyorum ancak tek sorun 2 makro tuşunun atama yapılamaması. CPS değerlerim düşük bu yüzden bu bana lazım. Ne yapmalıyım?

Hileye yardım edemeyiz, kusura bakmayın. Amacınız eminim kötü değildir.

😅 Hayır değil. Bu Java sürümü değil. Üstelik 1.7.10 sürümü de değil. Bu yüzden bir sorun olacağını düşünmüyorum. Karşımdaki herkes iyi oynayan insanlar zaten. 1.7.10 sürümündeki gibi olmuyor yani. Ama CPS'im harbi az. 5-6 civarı.

😅 Hayır değil. Bu Java sürümü değil. Üstelik 1.7.10 sürümü de değil. Bu yüzden bir sorun olacağını düşünmüyorum. Karşımdaki herkes iyi oynayan insanlar zaten. 1.7.10 sürümündeki gibi olmuyor yani. Ama CPS'im harbi az. 5-6 civarı.
Hocam, sebebiniz ne olursa olsun. Burası bir hile platformu değil. Size hileler hakkında yardım edemeyiz, kendinizi geliştirerek iyi oynamanız gerekmekte. Şimdi size bu bilgiyi verirsem bu oyunda diğer oyunculara haksızlık olacak. Israr ederseniz rapor atmak zorunda kalacağım.

Hocam, sebebiniz ne olursa olsun. Burası bir hile platformu değil. Size hileler hakkında yardım edemeyiz, kendinizi geliştirerek iyi oynamanız gerekmekte. Şimdi size bu bilgiyi verirsem bu oyunda diğer oyunculara haksızlık olacak. Israr ederseniz rapor atmak zorunda kalacağım.

Peki, daha fazla ısrar etmeyeceğim. Ancak size şunu sormak istiyorum. Makro tuşunun çalıştırılması mümkün mü? Oyunlar bir kenara bazı durumlarda Auto Click gerekiyor. Mümkün mü yani? (sadece geri tuşu oluyor tiklayinca)

Şu gibi durumlarda dediğim gibi fareyi siz soylemeyince satmayı düşünüyorum (ben MC için almıştım oda siz demediniz diye çok zevk vermiyor) bu yüzden, alan insana bozuk bir şey vermiyeyim diye. Çalışıyor mu yani?

Bilgisayar mousesini telefonua bağladıysanız macro tuşu ayarı için bir bilgisayara ve mouse driverınıza ihtiyacınız vardır

Bilgisayar mousesini telefonua bağladıysanız macro tuşu ayarı için bir bilgisayara ve mouse driverınıza ihtiyacınız vardır.

Peki, belki fikirlerim değişir diye soruyorum. Tıklama hızımı artırmak için ne yapabilirim? Bazı Click türleri var onları ya yapamıyorum ya da aim alamıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı