Telefonda POP-UP Reklam Sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır, gerçektende reklam virüsü çıkıyordu. Bir siteye yönlendirdi ve ingilizce bu programı indirip silme gerektiği yazıyordu. Yaklaşık 1 ay olucak herhangi bir sıkıntı yok.

Evet, böyle devam edeceğim. Sen önce insanların yanlışlarını alay etmeden saygı bir şekilde anlatmayı öğren. Moderatör olmuşsun istersen ban at umrumda değil.

Ne kadar bir süre? Yaklaşık 1 aydır sıkıntı yok. Yalandan söylemiyorum. İlk başta virüs programları denedim maalesef reklamlar gitmedi yanlışlıklada olsa çözümü buldum.
Telefonuna istenilen zararlı yazılımı indirmişsin. Şu an seni izliyor veya dinliyor bile olabilirler :). Çok fazla zaman kaybetme format at temizle telefonu. Başın ağrımasın sonra.
 
Evet, böyle devam edeceğim. Sen önce insanların yanlışlarını alay etmeden saygılı bir şekilde anlatmayı öğren. Moderatör olmuşsun istersen ban at umrumda değil.

Öncelikle ben o mesaj da bir üslup sorunu göremedim. Sen orada bir hata yapmışsın ve böylelikle zararlı yazılımı oluşturan kişinin amacına ulaşmasını sağlamışsın ve hala kendi yaptığını savunarak komik duruma düşüyorsun tek olan bu. Onun dışında bunun gibi zararlı yazılımlar yazılma amaçlarına göre farklı zamanlarda etkin hale gelebilirler, o yüzden tam bir tarih söylemem zor.
 
Ayarlar/uygulamalarda gezip indirdiğin uygulamayı kaldır. Rehberindeki kişilerin numaralarini veya mesaj atan kişilerin numaralarını cinsel içerikli sitelerde görmek istemezsin eminim hatta özel hayatını izleyen birisini istemezsindir bence.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Buna çoğunlukla az indirilmiş programlar sebep oluyor.
En kısa sürede wipe data çekmenizi öneririm.


Ben de uzatıcı alıyım çıkmasınlar artık ha? :ROFL:
 
Arka planda çalışan bir uygulamadan kaynaklanıyor olabilir aslında. Kullanmadığın en olduğu belirsiz uygulamaları sil, eminim düzelir. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı