X Xpyheral Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 371 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #121 hasan97 dedi: Hocam tablet yanımdaydı kapalıydı tamamen değil bir anda açıldı neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Bildirim Xpyheral dedi: Bildirim Genişletmek için tıkla... Bazen banada bildirim geliyor ve ekran açılıyor ama bildirim gözükmüyor hasan97 dedi: Hocam tablet yanımdaydı kapalıydı tamamen değil bir anda açıldı neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Hocam telefon kısmına gelin tuşları açın ve *#21# yazın aramaya basın yönlendirme varmı görürsünüz Son düzenleme: 29 Ağustos 2024
hasan97 dedi: Hocam tablet yanımdaydı kapalıydı tamamen değil bir anda açıldı neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Bildirim Xpyheral dedi: Bildirim Genişletmek için tıkla... Bazen banada bildirim geliyor ve ekran açılıyor ama bildirim gözükmüyor hasan97 dedi: Hocam tablet yanımdaydı kapalıydı tamamen değil bir anda açıldı neden olabilir? Genişletmek için tıkla... Hocam telefon kısmına gelin tuşları açın ve *#21# yazın aramaya basın yönlendirme varmı görürsünüz
hasan97 Picopat Katılım 1 Temmuz 2024 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #122 Xpyheral dedi: Bildirim Bazen banada bildirim geliyor ve ekran açılıyor ama bildirim gözükmüyor Hocam telefon kısmına gelin tuşları açın ve *#21# yazın aramaya basın yönlendirme varmı görürsünüz Genişletmek için tıkla... Nasıl yani
Xpyheral dedi: Bildirim Bazen banada bildirim geliyor ve ekran açılıyor ama bildirim gözükmüyor Hocam telefon kısmına gelin tuşları açın ve *#21# yazın aramaya basın yönlendirme varmı görürsünüz Genişletmek için tıkla... Nasıl yani
X Xpyheral Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 371 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #123 hasan97 dedi: Nasıl yani Genişletmek için tıkla... Bazı çağrı yönlendirmesi var mı kontrol edin veya *#9900# yaparak log kayıtlarını inceleyin
hasan97 dedi: Nasıl yani Genişletmek için tıkla... Bazı çağrı yönlendirmesi var mı kontrol edin veya *#9900# yaparak log kayıtlarını inceleyin
hasan97 Picopat Katılım 1 Temmuz 2024 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #124 Xpyheral dedi: Bazı çağrı yönlendirmesi var mı kontrol edin veya *#9900# yaparak log kayıtlarını inceleyin Genişletmek için tıkla... Çağrı yönlendirmeleri dediğiniz şey ne
Xpyheral dedi: Bazı çağrı yönlendirmesi var mı kontrol edin veya *#9900# yaparak log kayıtlarını inceleyin Genişletmek için tıkla... Çağrı yönlendirmeleri dediğiniz şey ne
X Xpyheral Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 371 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #125 hasan97 dedi: Çağrı yönlendirmeleri dediğiniz şey ne Genişletmek için tıkla... Birileri aramalarınızı dinliyor mu gibi
hasan97 dedi: Çağrı yönlendirmeleri dediğiniz şey ne Genişletmek için tıkla... Birileri aramalarınızı dinliyor mu gibi
hasan97 Picopat Katılım 1 Temmuz 2024 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #126 hasan97 dedi: Çağrı yönlendirmeleri dediğiniz şey ne Genişletmek için tıkla... Birşeyler çıktı
X Xpyheral Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 371 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #127 hasan97 dedi: Birşeyler çıktı Genişletmek için tıkla... Yönlendirilmedi yazıyorsa sıkıntı yok
hasan97 Picopat Katılım 1 Temmuz 2024 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #128 Bu dediğiniz şeyi tablette mi yapıyım telefondamı Sysdump diye biryere attı
X Xpyheral Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 371 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #129 hasan97 dedi: Bu dediğiniz şeyi tablette mi yapayım telefondamı Sysdump diye bir yere attı Genişletmek için tıkla... İkisinde de yapabilirsiniz Hangi kodu yazınca sysdump kısmına attı
hasan97 dedi: Bu dediğiniz şeyi tablette mi yapayım telefondamı Sysdump diye bir yere attı Genişletmek için tıkla... İkisinde de yapabilirsiniz Hangi kodu yazınca sysdump kısmına attı
hasan97 Picopat Katılım 1 Temmuz 2024 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #130 *#9900# Hocam *#21# yi yaptım yönlendirilemedi dedi. hasan97 dedi: *#9900# Hocam *#21# yi yaptım yönlendirilemedi dedi. Genişletmek için tıkla... Hocam birde yan epostamın google play geçmişinde böyle şeyler var hasan97 dedi: *#9900# Hocam *#21# yi yaptım yönlendirilemedi dedi. Genişletmek için tıkla... Hocam birde yan epostamın google play geçmişinde böyle şeyler var Bunları yeni farkettim Hocam dönüş yapmadıniz hasan97 dedi: *#9900# Hocam *#21# yi yaptım yönlendirilemedi dedi. Hocam bir de yan epostamın Google Play geçmişinde böyle şeyler var. Hocam bir de yan epostamın Google Play geçmişinde böyle şeyler var. Bunları yeni fark ettim. Hocam dönüş yapmadıniz. Genişletmek için tıkla... Hocam demiştim sifreyi yanlış girince giriş algılıyor diye tablette denedim sorun olmadı. Dosya Ekleri Screenshot_20240829_204513_Google Play services.jpg 46,5 KB · Görüntüleme: 30 Son düzenleme: 31 Ağustos 2024
*#9900# Hocam *#21# yi yaptım yönlendirilemedi dedi. hasan97 dedi: *#9900# Hocam *#21# yi yaptım yönlendirilemedi dedi. Genişletmek için tıkla... Hocam birde yan epostamın google play geçmişinde böyle şeyler var hasan97 dedi: *#9900# Hocam *#21# yi yaptım yönlendirilemedi dedi. Genişletmek için tıkla... Hocam birde yan epostamın google play geçmişinde böyle şeyler var Bunları yeni farkettim Hocam dönüş yapmadıniz hasan97 dedi: *#9900# Hocam *#21# yi yaptım yönlendirilemedi dedi. Hocam bir de yan epostamın Google Play geçmişinde böyle şeyler var. Hocam bir de yan epostamın Google Play geçmişinde böyle şeyler var. Bunları yeni fark ettim. Hocam dönüş yapmadıniz. Genişletmek için tıkla... Hocam demiştim sifreyi yanlış girince giriş algılıyor diye tablette denedim sorun olmadı.