Telefonda RAT olabilir mi?

Nasıl işaretleniyor bir de son bir sorum olacak ben uygulamayı indirdikten ve baslattıktan sonra yazı tipi biraz inceleşti nasıl düzeltirim?

Nasıl işaretleniyor bir de son bir sorum olacak ben uygulamayı indirdikten ve baslattıktan sonra yazı tipi biraz inceleşti nasıl düzeltirim?
Sağ alt rapor oradanda eb alt çözüm kısmı

Uygulama hala çalışıyor mu

Uygulama hala çalışıyor mu
Çalışıyorsa yine girin uygulamaya sağ üstte kare bir işaret var ona basın

Sağ alt rapor oradanda eb alt çözüm kısmı.

Uygulama hala çalışıyor mu?

Çalışıyorsa yine girin uygulamaya sağ üstte kare bir işaret var ona basın.

Hocam çözümü buldum ama aklıma yeni bir şey geldi X de giriş yapılan cihazlar ve uygulamalar diye bir yer var orada 77 mobil cihaz yazıyor ama oturumlar a baktığımda sadece benim cihaz etkin.

Hocam çözümü buldum ama aklıma yeni bir şey geldi X de giriş yapılan cihazlar ve uygulamalar diye bir yer var orada 77 mobil cihaz yazıyor ama oturumlar a baktığımda sadece benim cihaz etkin.

Eğer başka cihazlardan da giriş yapıldıysa gözükür sadece cihazda değil tarayıcıda PC'deki tarayıcılardanda mesela chromdan, Firefox, breave gibi

Eğer başka cihazlardan da giriş yapıldıysa gözükür sadece cihazda değil tarayıcıda PC'deki tarayıcılardanda mesela chromdan, Firefox, breave gibi
Silebilirsiniz o girişleri

Silebilirsiniz o girişleri
Etkin olan ise şuanda o oturumdan giriş yaptığınız için pc den yapsaydınız sadece pc gözükürdü

Silmeyi bulamadım bazen tabletten giriş yapıyordum bazen Chrome'dan ondan dolayımı.

Silmeyi bulamadım bazen tabletten giriş yapıyordum bazen Chrome'dan ondan dolayımı.
Toplasan 77 kez giriş yapmamışımdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…