hasan97 Picopat Katılım 1 Temmuz 2024 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #41 Xpyheral dedi: Giriş yapılan cihazlar kısmında giriş yapılan cihazların bilgileri ve nereden giriş yaptığı yazar O zaman sıkıntı yok Genişletmek için tıkla... Oturumlarda zaten benim cihazım var 77 mobil cihaz olan yerde bilgiler yok
Xpyheral dedi: Giriş yapılan cihazlar kısmında giriş yapılan cihazların bilgileri ve nereden giriş yaptığı yazar O zaman sıkıntı yok Genişletmek için tıkla... Oturumlarda zaten benim cihazım var 77 mobil cihaz olan yerde bilgiler yok
X Xpyheral Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 371 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #42 hasan97 dedi: Oturumlarda zaten benim cihazım var 77 mobil cihaz olan yerde bilgiler yok Genişletmek için tıkla... Bu garip işte Xpyheral dedi: Bu garip işte Genişletmek için tıkla... Belki eski cihazınızdır ve artık kullanılmadığı için bilgileri gözükmüyor olabilir
hasan97 dedi: Oturumlarda zaten benim cihazım var 77 mobil cihaz olan yerde bilgiler yok Genişletmek için tıkla... Bu garip işte Xpyheral dedi: Bu garip işte Genişletmek için tıkla... Belki eski cihazınızdır ve artık kullanılmadığı için bilgileri gözükmüyor olabilir
hasan97 Picopat Katılım 1 Temmuz 2024 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #43 Xpyheral dedi: Bu garip işte Belki eski cihazınızdır ve artık kullanılmadığı için bilgileri gözükmüyor olabilir Genişletmek için tıkla... Ekran alamıyorum X izin vermiyor
Xpyheral dedi: Bu garip işte Belki eski cihazınızdır ve artık kullanılmadığı için bilgileri gözükmüyor olabilir Genişletmek için tıkla... Ekran alamıyorum X izin vermiyor
X Xpyheral Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 371 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #44 hasan97 dedi: Ekran alamıyorum X izin vermiyor Genişletmek için tıkla... Site ayarlarından düzeltiliyor olması lazım diye biliyorum Xpyheral dedi: Site ayarlarından düzeltiliyor olması lazım diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Uygulama izinlerinden de olabilir
hasan97 dedi: Ekran alamıyorum X izin vermiyor Genişletmek için tıkla... Site ayarlarından düzeltiliyor olması lazım diye biliyorum Xpyheral dedi: Site ayarlarından düzeltiliyor olması lazım diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Uygulama izinlerinden de olabilir
hasan97 Picopat Katılım 1 Temmuz 2024 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #45 Hocam bu Dosya Ekleri 20240827_130906.jpg 254,5 KB · Görüntüleme: 31
X Xpyheral Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 371 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #46 hasan97 dedi: Hocam bu Genişletmek için tıkla... Çıkarıma dayalı kimlik kısmına basınca ne diyor
hasan97 Picopat Katılım 1 Temmuz 2024 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #47 Bunu diyor işin içinden bir türlü çıkamadım. Hocam burdamısınız Dosya Ekleri 20240827_131838.jpg 165,6 KB · Görüntüleme: 34 Son düzenleme: 27 Ağustos 2024
X Xpyheral Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 371 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #48 hasan97 dedi: Bunu diyor işin içinden bir türlü çıkamadım. Hocam burada mısınız? Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam bende anlamadım bunu
hasan97 dedi: Bunu diyor işin içinden bir türlü çıkamadım. Hocam burada mısınız? Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam bende anlamadım bunu
hasan97 Picopat Katılım 1 Temmuz 2024 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #49 Xpyheral dedi: Vallahi hocam bende anlamadım bunu Genişletmek için tıkla... Hocam önemli birşey midir oturumlarda benim cihaz etkin herhangi bir şüpheli birşey yok hesaba girildiğinde uyarı geliyor zaten gelmedi birşey
Xpyheral dedi: Vallahi hocam bende anlamadım bunu Genişletmek için tıkla... Hocam önemli birşey midir oturumlarda benim cihaz etkin herhangi bir şüpheli birşey yok hesaba girildiğinde uyarı geliyor zaten gelmedi birşey
X Xpyheral Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 371 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #50 hasan97 dedi: Hocam önemli bir şey midir oturumlarda benim cihaz etkin herhangi bir şüpheli bir şey yok hesaba girildiğinde uyarı geliyor zaten gelmedi bir şey Genişletmek için tıkla... Bir de bunları dener misiniz?
hasan97 dedi: Hocam önemli bir şey midir oturumlarda benim cihaz etkin herhangi bir şüpheli bir şey yok hesaba girildiğinde uyarı geliyor zaten gelmedi bir şey Genişletmek için tıkla... Bir de bunları dener misiniz?