Telefonda silinen fotoğrafları nasıl geri getirilir?

taha7s

Centipat
Daha fazla  
Merhaba,
Android cihazımda sildiğim fotoğrafları geri getirmeye çalıştığımda, Play Store'deki birkaç uygulama ile telefonda kamera ile çekilmiş fotoğraflar harici çoğu fotoğraf ve videoyu geri getirebildim. Fakat bana lazım olan yani kamera ile çekip sildiğim fotoğrafları bulamadım. Nasıl bir çözüm yolu izleyebilirim?

3 ay uzun bir süre üstüne veri yazıldı ise geri gelmez ayriyetten telefonun dahili hafızasındaki veriler şifrelidir dışardan kurtarma işi baya maliyetlidir.

Google Fotoğraflar Eğer Google Fotoğraflar uygulamasını kullanıyorsan, silinen fotoğraflar burada 60 gün süreyle saklanır. Uygulama içindeki "çöp kutusu" bölümünden geri yüklemeyi deneyebilirsiniz hocam.
Veri kurtarma uygulamaları daha önce denediğin uygulamalardan farklı bir veri kurtarma uygulaması deneyebilirsin. Diskdigger, EaseUS mobisaver veya photorec gibi uygulamalar bu konuda yardımcı olabilir. Ancak, bu uygulamaların çoğu, root erişimi gerektirebilir.
Yedekleme eğer cihazında düzenli olarak yedekleme yaptıysan, yedekleme ayarlarını kontrol et. Silinen fotoğrafların yedeği mevcut olabilir.

Google Fotoğraflar Eğer Google Fotoğraflar uygulamasını kullanıyorsan, silinen fotoğraflar burada 60 gün süreyle saklanır. Uygulama içindeki "çöp kutusu" bölümünden geri yüklemeyi deneyebilirsiniz hocam.
Veri kurtarma uygulamaları daha önce denediğin uygulamalardan farklı bir veri kurtarma uygulaması deneyebilirsin. Diskdigger, EaseUS mobisaver veya photorec gibi uygulamalar bu konuda yardımcı olabilir. Ancak, bu uygulamaların çoğu, root erişimi gerektirebilir.
Yedekleme eğer cihazında düzenli olarak yedekleme yaptıysan, yedekleme ayarlarını kontrol et. Silinen fotoğrafların yedeği mevcut olabilir.

Hepsini denedim fakat çare olmadı, yapılacak bir şey yok ilginiz için çok teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı