Telefonda ve bilgisayarda istenilen uygulamalar engellenebilir mi?

İşletim sistemi
Windows 10

EymenOzen

Decapat
Daha fazla  
Telefonda ve bilgisayarda istedigimiz uygulamaya istedigimiz kadar kısıtlayabilrcegimiz uygulamalar lazım. Öneriniz var mı?

Telefonda ve bilgisayarda istedigimiz uygulamaya istedigimiz kadar kısıtlayabilrcegimiz uygulamalar lazım. Öneriniz var mı?

Telefonda bloatware uygulamaları ADB App Control ile PC'ye bağlayarak kaldırabilirsin. Ek olarak bilgisayarda kaldırılmayan Windows gömülü uygulamaları kaldırmak için çok program var ama kesinlikle tavsiye etmiyorum. Uygulamalar kısmından kaldırmak istediklerini kaldırmaya çalış olmuyorsa arka planda çalışmasına izin verme ayarlarını yapabilirsin.

Telefonda bloatware uygulamaları ADB App Control ile PC'ye bağlayarak kaldırabilirsin. Ek olarak bilgisayarda kaldırılmayan Windows gömülü uygulamaları kaldırmak için çok program var ama kesinlikle tavsiye etmiyorum. Uygulamalar kısmından kaldırmak istediklerini kaldırmaya çalış olmuyorsa arka planda çalışmasına izin verme ayarlarını yapabilirsin.

Sanırım yanlış anlattım glb. Daha çok mesela yazılım öğrenirken oyuna girmemek için belli saatler için oyuna girmemi kısıtlayacak bir program istiyorum telefon için freedom adlı uygulamayı buldum ama aynı uygulamanın PC versiyonunda sanırım uygulamalara kısıtlama getirilemiyor.

Bu konuda bir fikrim yok ama sanırım iradeyle alakalı bir mesele. İş kafada bitiyor bende çok arayış içerisinde idim nasıl azaltabilirim diye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı