Telefonda virüs olma ihtimali var mıdır?

737342

Centipat
Merhaba. Telefonuma ESET Kaspersky drweb McAfee BitDefender yükledim ve tarattım. 5 av uygulaması da hiçbir tehdit bulamadı. Ama biraz paranoyak davranıyorum. Telefonumda herhangi bir sıkıntı var mıdır? Şu zamana kadar sadece Instagram'ın kapatıldığı gün proton VPN kullanmıştım Romanya sunucusuna bağlıydı ve Microsoft hesabıma Romanya'dan olağan üstü giriş denemesi olmuş. Sizce virüs var mıdır? Telefonumda yaşadığım sıkıntı olarak sadece arkada Kaspersky ve BitDefender çalışırken biraz fazla pil tüketimi oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
benim direk icloud a biri direk şifreyle girmişti mesaj geldi cihazı güvene al dedim sonra birdahada gelmedi

Paranoyak olmana gerek yok. O kadar taratmışsın. Zaten virüs olsa da en fazla napacak T.C.'ni falan mı çalacak? Günümüzde panelci 11 yaşındaki veletler bile yapıyor onu zaten. Telefon virüsleri öyle aman aman tehlikeli bir şeyler indirmediğin sürece bir şey yapmaz. Ki zaten birçok tarayıcıya da taratmışsın.

Merhaba. Telefonuma ESET Kaspersky drweb McAfee BitDefender yükledim ve tarattım. 5 av uygulaması da hiçbir tehdit bulamadı. Ama biraz paranoyak davranıyorum. Telefonumda herhangi bir sıkıntı var mıdır? Şu zamana kadar sadece Instagram'ın kapatıldığı gün proton VPN kullanmıştım Romanya sunucusuna bağlıydı ve Microsoft hesabıma Romanya'dan olağan üstü giriş denemesi olmuş. Sizce virüs var mıdır? Telefonumda yaşadığım sıkıntı olarak sadece arkada Kaspersky ve BitDefender çalışırken biraz fazla pil tüketimi oldu.

Hocam zaten çoğu antivirüsle taratmışsınız paranoyak olmanıza gerek yok :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı