celalcinar7
Kilopat
Evet modeme yakınım ve 5 GHz kullanıyorum. Wifi ile şu an aldığım hız bu şekilde.Wi-Fi ile ne kadar hız alıyorsun? 5 GHz ile mi bağlısın?
Evet modeme yakınım ve 5 GHz kullanıyorum. Wifi ile şu an aldığım hız bu şekilde.Wi-Fi ile ne kadar hız alıyorsun? 5 GHz ile mi bağlısın?
Evet modeme yakınım ve 5 GHz kullanıyorum. Wi-Fi ile şu an aldığım hız bu şekilde.Eki Görüntüle 2376683
500-600 civarı hızlar alıyordum. Cihazıma yer alan kart MediaTek Wi-Fi 6E MT7902 Wireless LAN CardWi-Fi kartınız nedir? Önceden Wi-Fi ile ne kadar hız alıyordunuz?
500-600 civarı hızlar alıyordum. Cihazıma yer alan kart MediaTek Wi-Fi 6E MT7902 Wireless lan Card.
Kullandığım cihaz bir laptop ve dahili ethernet kartı yok.Wi-Fi sürücüsüne çift tıkla, gelişmişe gel ekran görüntüsü at. Bu arada siz neden harici Ethernet kartı kullanıyorsunuz?
Kullandığım cihaz bir laptop ve dahili Ethernet kartı yok.
Eki Görüntüle 2376700
Halihazırda yalnızca AX modunda.802.11AX yazan kısma tıklayıp sadece 802.11AX yapıp dene.
Halihazırda yalnızca AX modunda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.