Telefondaki Android simgesi virüs müdür?

Ne zamandır var?
Dunden beri telefonda önemli birşey olmadığı için format attım daha sonra play storeden uygulama indirdikten sonra tekrar geldi
Bir APK dosyası indirip kurduktan sonra sildiyseniz orada kalmış olabilir.
Oyun davet linkine tıklayıp oyun indirmiştim o simgenin üzerinde oyun simgesi vardı beklemede diyodu oyun indikten sonra oyun simgesi kayboldu android simgesi oldu

Galiba yanlışlıkla vb. sizin hamlenizden sonra kurulumu ertelenmiş bir uygulama. Dert etmeyin, güncelleme var ise yapın.
Oyun davet linkine tıklayıp oyun indirmiştim o simgenin üzerinde oyun simgesi vardı beklemede diyodu oyun indikten sonra oyun simgesi kayboldu android simgesi oldu
Büyük ihtimal virüs.

Evet bende öyle düşünüyorum. Launcher'ı yani başlatıcıyı yeniden başlatsa veya telefonu yeniden başlatsa o logodan kurtulabilir. Eğer kaldırdığı bir uygulamadan dolayı kaldıysa.
Telefonu yendien başlattığimda o simgede gitmişti dediğiniz gibi ama ben yinede format attım
Format attıktan sonra play storeden uygulama indirdikten sonra tekrar geldi telefonu yeniden başlatınca gidiyor ama
Uygulama olarak ayarlarda gorunuyor mu? Uzerinde herhangi bir izin var mi mikrofon kamera erisimi gibi. Bu tur virusler var basinca tepki vermez ama arka planda calisir.
Uygulama olarak gözükmüyor dediğiniz gibi basincada tepki vermiyor
Galiba yanlışlıkla vb. sizin hamlenizden sonra kurulumu ertelenmiş bir uygulama. Dert etmeyin, güncelleme var ise yapın.

Büyük ihtimal virüs.
Format attıktan sonra play storeden uygulamalari indiririken tekrardan uygulama üzerinde beklemede yaziyordu öyle yazdığını görünce hemen sile bastım ve sildi eğer silmeseydim uygulama yüklendikten sonra beklemede yazısi gidiyor ve o işaret geliyor uygulama da yükleniyor ama telefonu yeniden başlatınca gidiyor
Telefonu yendien başlattığimda o simgede gitmişti dediğiniz gibi ama ben yinede format attım
Format attıktan sonra play storeden uygulama indirdikten sonra tekrar geldi telefonu yeniden başlatınca gidiyor ama

Uygulama olarak gözükmüyor dediğiniz gibi basincada tepki vermiyor

Format attıktan sonra play storeden uygulamalari indiririken tekrardan uygulama üzerinde beklemede yaziyordu öyle yazdığını görünce hemen sile bastım ve sildi eğer silmeseydim uygulama yüklendikten sonra beklemede yazısi gidiyor ve o işaret geliyor uygulama da yükleniyor ama telefonu yeniden başlatınca gidiyor
Telefona 2 kere harf reset ve format attım1 uygulama daha yüklenirken beklemde yazısı çıktı bende sildim şuan o işaret(android işareti ) yok ama hala virüs kalmış olabilirmi telefonumda

Son düzenleme:
Virüs olma ihtimali düşüktü aslında, ara sıra öyle olabiliyor. İki kez Hard Reset atmışsınız zaten, virüs ihtimali az da olsa varsa silinmiştir.

Virüs olma ihtimali düşüktü aslında, ara sıra öyle olabiliyor. İki kez Hard Reset atmışsınız zaten, virüs ihtimali az da olsa varsa silinmiştir.
Yani bu virüs değildir demi virüs olsa bile kesin silinmiş mıdır
Yani bu virüs değildir demi virüs olsa bile kesin silinmiş mıdır
Çünkü yine uygulama inerken beklemede yazısı çıktı ve bende sile basıp direk sildim ondan sonra format atmadım ama ondan önce 2 kere attım usttede dediğim gibi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı