Arkadaşlar, telefondan Windows 10 kuruyorum. USB'ye Windows indi, USB algılandı, atma işlemi tamamlandı ama PC'ye girince USB'yi algılamayıp USB'yi bicimlendirin diyor.
Android telefonunuz ile Windows 10 ve Windows 11 kurulum USB'si oluşturmak için yapmanız gerekenleri açıklıyoruz. Android telefonlarda Root yetkisi elde
Arkadaştaki sorun şöyle az önce konuya atıf oldum yazıştık. Windows kurarken biçimlendirme ekranında sürücüler görünmüyor dedi. Ona istinaden gerekli sürücüyü Monster videosundan indirip Flash'a attı.(ürünün modeline göre buldum zaten Monster'ın kendi videosunda bu durumu anlatıyor) göz at kısmında biçimlendirme sorunu yaşıyorum diyor. Ben tekrar hazırlamasını önerdim flash belleği. Bir sorun var çünkü o kısımda.
Android telefonunuz ile Windows 10 ve Windows 11 kurulum USB'si oluşturmak için yapmanız gerekenleri açıklıyoruz. Android telefonlarda Root yetkisi elde
Evet hocam işe yaramadı.
3 program kullandım Etchdroid, Ventoy, USB ISO 2 Etch Ventoy ile Windows 10.
USB ISO 2 ile Windows 8.1 denedim ama PC'de olmadı. Çünkü bicimlendir diyordu bicimlendirince tüm dosyalar gidiyor. Birdaha yüklüyorum bir daha diyor. Sorunum budur.
Evet hocam işe yaramadı
3 program kullandım etchdroid,ventoy,usb iso 2 etch ventoy ile windows 10
Usb iso 2 ile windows 8.1 denedim ama pcde olmadı. Çünkü bicimlendir diyordu bicimlendirince tüm dosyalar gidiyor. Birdaha yüklüyorum birdaha diyor. Sorunum budur