Telefondan bilgisayar kapatılabilir mi?

Hocam benim kullandığım programın adı PC remote olarak geçiyordu ama bulamıyorum. Sanırım kaldırılmış. Diğer uzaktan bilgisayar kontrol programlarında da bu özellik illaki vardır.

Hocam benim kullandığım programın adı PC remote olarak geçiyordu ama bulamıyorum. Sanırım kaldırılmış. Diğer uzaktan bilgisayar kontrol programlarında da bu özellik illaki vardır.

Yarın öğlene doğru bir bakarım yazdıklarınıza ben yatıyorum malum okul var iyi geceler hepinize.

Bilmiyorsanız yorum yapmayın. Sinir bozuyorsunuz. Bu arada evet kapatabilirsiniz. @m1000c arkadaşımız link vermiş. Ben de o linkteki uygulamayı önerecektim tam. Ben de başka bir uygulamayı müzik seçmek değiştirmek için kullanıyorum evin herhangi bir yerindeyken çok pratik oluyor.

Kapatabilirsiniz. Hatta ben Bluetooth deklanşör ile kapatıyorum. (Visual Studio'da C# ile uygulama yaptım)

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uzaktan kontrol özellikli her program yapıyor bunu. Team Viewer en bilineni.

Yapılmaz diye biliyorum dedim bir kesinlik yok saçma sapan şekilde eleştirmeyin.

Konu sahibi bilgisayarı kapatabilir miyim demiş. Siz "wake on LAN"dan bahsediyorsunuz? Adı üzerinde bir şey. Ağ üzerinden uyandırmak bilgisayarı açmak demek. Tam tersi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…