Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.327 Makaleler 30 Çözümler 10 6 Kasım 2020 #1 Windows'u baştan kurdum. İnternet sürücüsünü kurmam lazım. Telefonuma indirip bilgisayara atmaya çalışıyorum fakat laptop telefonumu görmüyor. Ne yaptıysam olmadı. Nasıl atabilirim? Elimde Flash Bellek yok.
Windows'u baştan kurdum. İnternet sürücüsünü kurmam lazım. Telefonuma indirip bilgisayara atmaya çalışıyorum fakat laptop telefonumu görmüyor. Ne yaptıysam olmadı. Nasıl atabilirim? Elimde Flash Bellek yok.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 6 Kasım 2020 #2 Seçeneklerden USB dosya aktarımı seçtiniz mi? Artı 0 Eksi
Averasia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 1.785 Çözümler 19 Yer BMW Munich, Frankfurter 6 Kasım 2020 #3 USB kablo bağlamayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
TatarBekir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 1.136 Çözümler 2 Yer Muğla/Gaziantep Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 16 R7 7840HS RTX4060 Ryzen 3 3100 ASUS A320M-F ASUS GTX 1650S XPG Gammix 8 GB DDR4 Adata 512 GB SSD Corsair Carbide SPEC-05 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Kasım 2020 #4 Roux dedi: Windows'u baştan kurdum. İnternet sürücüsünü kurmam lazım. Telefonuma indirip bilgisayara atmaya çalışıyorum fakat laptop telefonumu görmüyor. Ne yaptıysam olmadı. Nasıl atabilirim? Elimde flash bellek yok. Genişletmek için tıkla... BTden deneyinin uzun sürebilir biraz. Artı 0 Eksi
Roux dedi: Windows'u baştan kurdum. İnternet sürücüsünü kurmam lazım. Telefonuma indirip bilgisayara atmaya çalışıyorum fakat laptop telefonumu görmüyor. Ne yaptıysam olmadı. Nasıl atabilirim? Elimde flash bellek yok. Genişletmek için tıkla... BTden deneyinin uzun sürebilir biraz.
KS KS Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.327 Makaleler 30 Çözümler 10 6 Kasım 2020 #5 246941 dedi: Seçeneklerden USB dosya aktarımı seçtiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet ama görmüyor. USB bağlantısı için driver gerekli mi? Averasia dedi: USB kablo bağlamayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Telefon sadece şarj alıyor. Artı 0 Eksi
246941 dedi: Seçeneklerden USB dosya aktarımı seçtiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet ama görmüyor. USB bağlantısı için driver gerekli mi? Averasia dedi: USB kablo bağlamayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Telefon sadece şarj alıyor.
Fermion Kilopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.579 Makaleler 76 Çözümler 40 6 Kasım 2020 #6 Roux dedi: Evet ama görmüyor. USB bağlantısı için driver gerekli mi? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum temel Microsoft sürücüsü (windows kurulu olduğunda gelen) yetiyor ona. Telefonla alakalı olabilir. Artı 0 Eksi
Roux dedi: Evet ama görmüyor. USB bağlantısı için driver gerekli mi? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum temel Microsoft sürücüsü (windows kurulu olduğunda gelen) yetiyor ona. Telefonla alakalı olabilir.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 6 Kasım 2020 #7 Roux dedi: Evet ama görmüyor. USB bağlantısı için driver gerekli mi? Telefon sadece şarj alıyor. Genişletmek için tıkla... Ben geçen W7 formatladım driver olmadan gördü. BIOS'ta USB ile ilgili bir ayar vardı o açık mı? Artı 0 Eksi
Roux dedi: Evet ama görmüyor. USB bağlantısı için driver gerekli mi? Telefon sadece şarj alıyor. Genişletmek için tıkla... Ben geçen W7 formatladım driver olmadan gördü. BIOS'ta USB ile ilgili bir ayar vardı o açık mı?
118483 Kilopat Katılım 24 Haziran 2016 Mesajlar 1.595 Makaleler 2 Çözümler 14 6 Kasım 2020 #8 Telegram kurun. Kayıtlı Mesajlar alanına dosyalarınızı atın Bilgisayardan Telegram Desktop'tan indirin. Google Drive vb. mantığı yani. O şekilde de indirebilirsiniz tabi. Drive vb. kullanıp. Artı 0 Eksi
Telegram kurun. Kayıtlı Mesajlar alanına dosyalarınızı atın Bilgisayardan Telegram Desktop'tan indirin. Google Drive vb. mantığı yani. O şekilde de indirebilirsiniz tabi. Drive vb. kullanıp.
T TANER006 Hectopat Katılım 12 Eylül 2019 Mesajlar 1.106 Çözümler 4 6 Kasım 2020 #9 Telefon ne? Bilgisayar ne? Artı 0 Eksi
Averasia Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2018 Mesajlar 1.785 Çözümler 19 Yer BMW Munich, Frankfurter 6 Kasım 2020 #10 Roux dedi: Telefon sadece şarj alıyor. Genişletmek için tıkla... Telefonu açın bildirimlerde USB seçenekleri gibi bir şey olması lazım oradan dosya aktarmayı seçin bildirimde yoksa ayarlardan bakın. Artı 0 Eksi
Roux dedi: Telefon sadece şarj alıyor. Genişletmek için tıkla... Telefonu açın bildirimlerde USB seçenekleri gibi bir şey olması lazım oradan dosya aktarmayı seçin bildirimde yoksa ayarlardan bakın.