PC'yi açtıktan sonra mavi ekran yiyorum ya da recorvey ekranı geliyor, düzelt bastığım anda ise yine mavi ekran yiyorum. Kısacası sadece BIOS'a girildi, telefondan format atabilme şansım var mı varsa nasıl atabilirim?
PC'yi açtıktan sonra mavi ekran yiyorum ya da recorvey ekranı geliyor, düzelt bastığım anda ise yine mavi ekran yiyorum. Kısacası sadece BIOS'a girildi, telefondan format atabilme şansım var mı varsa nasıl atabilirim?
Maalesef telefondan format atmazsınız. Başka bir bilgisayar bulup Rufus programına ISO yükleyip flasha yazdırman gerekiyor. En kötü internet kafeleri kullanırsın.
Flash belleğiniz ve OTG dönüştürücünüz varsa ve telefonunuzda root varsa Ventoy tool ile atabilirsiniz fakat olacağından garanti vermiyorum çünkü bu programları denedim ve düzgün çalışmıyor fakat tek yolu budur.
Telefondan bootlanabilir USB hazırlayabilirsin, tek ihtiyacın olan OGT dönüştürücü. Root olmasına da gerek yok. MBR/GPT fark etmeksizin bootlanabilir Windows ISO'su yazdırabilirsin.