Telefondan Geçici Dosyaları Silme

ichweissesnicht

Hectopat
Katılım
31 Aralık 2012
Mesajlar
490
Yer
İzmir
Arkadaşlar neden geçici dosyalar diye saçma birşey var telefonda . Telefonun hafızası kendiliğinden azalıyor. 2.10 gb'dan 1.97 gb'a kadar düştü telefon hafızası. Geçici dosyaları siliyorum silmiyor , yine sabit duruyor. Geçici dosyaları silmenin çözümü var mı arkadaşlar ?
 
Sakın mağaza'dan hafıza temizleyici gibi uygulamalar edinme! Ben ilk kullanmaya başladığımda yüklerdim. Geçici dosyalar olduğundan da fazla yer kaplardı. Sıfırlamanı öneriyorum. Ben bu yüzden 5-6 defa sıfırlamak zorunda kaldım telefonumu.
Mağaza'ya Clean Master gibi bilinir bir uygulama gelir ise onları deneriz. Şuanlık mağaza'daki bu konu uygulamaları gereksiz olduğunu düşünüyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sana telefonu sıfırlamanı öneririm. Ben de windows phone kullanıcısıyım. Benim de senin gibi hafızam gitgide azalıyordu ama sıfırladıktan sonra her şey düzeldi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı