Telefondan herkese SMS gönderilmiş

Daha fazla  
Babamın telefonuna bu fotoğraftaki sen misin seklinde bir mesaj gelmis. O da linke tiklamis sonra rehberindeki herkese ayni mesaj gonderilmis. Play Store'de Kaspersky bulamadım. McAfee indiriyor. Tarama yaptık chromeapk diye bir dosya sildi. Başka ne yapılabilir?

Babamın telefonuna bu fotoğraftaki sen misin seklinde bir mesaj gelmis. O da linke tiklamis sonra rehberindeki herkese ayni mesaj gonderilmis. Play Store'de Kaspersky bulamadım. McAfee indiriyor. Tarama yaptık chromeapk diye bir dosya sildi. Başka ne yapılabilir?

Baban tarafından mı SMS gönderilmiş yoksa yine aynı numaradan diğer rehberdekilere mi?

Chrome APK'yı cihaza kurulu haldeyken sildiyseniz sorun muhtemelen çözülmüştür cihazdaki yüklü uygulamalara bakın inattv ve benzeri APK'lar yüklüyse kaldırın hocam.

Virüs / komut link bazlı benim anladığım kadarıyla. Tüm rehbere uyarı mesajı gönderip tekrar o linke tıklamadığınız sürece sorun olacağını zannetmiyorum.

Kaspersky Rusya-Ukrayna arasındaki sorun sebebiyle Play Store'dan kaldırıldı. Eğer Honor ise kendi uygulama mağazasında var. Yoksa internette kendi sitesi üzerinden APK indirmen gerekiyor.

Telefon linke tıklayınca virüs yaymış rehberdekilere, eger için rahat değilse fabrika ayarına döndür, şifreleri de değiştir bence. McAfee bir kısmını silmiş ama tam temiz olmamış olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı