Telefondan internet paylaşımı açınca internet yok diyor

Marwitz

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. Telefondan internet paylaşımı açıyorum fakat kim bağlanırsa bağlansın internet yok diyor. Telefonumun mobil verisi açık. 2-3 gün önceye kadar bir sorun olmadan internet paylaşımı yapabiliyordum.

Nasıl paylaşılıyor? Mesela bazı telefonlarda Wi-Fi açılınca paylaşım durur.

Mobil veri açık, bağlantı noktası da açık. Telefondan interneti kullanabiliyorum, laptoptan veya başka telefondan bağlandığımda "Bağlı ama internet yok" yazıyor.

2-3 gün önceye kadar telefondan internet paylaşımı yapıp laptoptan sorunsuz şekilde bağlanabiliyorum.

Çözüm bulabildiniz mi benim telefonda da aynı sorun başladı.Dün birdenbire internet kesildi.Telefondan mobil paylaşım yapmıyor ama internet var başka cihaz mobil internete bağlanamıyor,ne yaptıysam olmadı. Çözüm önerisi olan varsa yazsın lütfen.

Sayın arkadaşlar cozebildiniz mi bilmiyorum sim kart ve ağlar kısmında apn yazan bir yer var orda apn türü yazan kısma default,supl,dun yazmıyorsa sıkıntı oluyormuş genelde sonda yoksa eğer dun ekleyin yapınca çözüldü bende

Sorun operatör kaynaklı imiş, Güvenli İnternet açık olduğu için paylaşmaya izin vermiyor, güvenli interneti kapatınca düzeldi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı