Selam. Videodaki ilk kısım lazim. Telefon üzerinden hangi programdan yapabilirim? Link:
Alight Motion ile yapılabilir ama çok uzun sürer ve ileri seviye bilgi istiyor.İlk kısmı telefondan yapabileceğinizi sanmıyorum template kullanabilirsiniz varsa.
Sadece alight motion yetersiz kalır bence sadece uzaklaştırma ve vuruş efektlerini yapabilirsiniz gibi geliyor yazı efektleri çok zor.Alight Motion ile yapılabilir ama çok uzun sürer ve ileri seviye bilgi istiyor.
Hayır aksine Alight motion tek başına yeterli. Dediğim gibi ileri düzey bilgi gerektiren bir şey bu. Bilgisayarda da aynı şekilde orta-ileri düzey bilgi gerektiriyorSadece alight motion yetersiz kalır bence sadece uzaklaştırma ve vuruş efektlerini yapabilirsiniz gibi geliyor yazı efektleri çok zor.
Alight Motion kullanmıştım ama metin efektleri hakkında bir şey bulamamıştım o yüzden yetersiz dedim.Hayır aksine Alight motion tek başına yeterli. Dediğim gibi ileri düzey bilgi gerektiren bir şey bu. Bilgisayarda da aynı şekilde orta-ileri düzey bilgi gerektiriyor
Pek bilginiz yok sanırım.Capcut çok düşük seviye editörler için ideal.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.