Telefondan intro şeklinde edit yapma

Hocam edit güzel ama çoğu kendi capcut özellikleri yazı efektleri tek tıklamayla oluyor başka fotoğrafın videoya eklenmesi de bindirme>arka plan sil>fotoğrafı oynatarak haraket ekle sadece bundan ibaret tekrarlama edit yavaşlatma efektleri dalgama ile ayarlanıyor şarkı uyumu zaten saniyeler ve kırpma falan size güzel gelmesi video şarkı ve basit efektlerin verdiği uyumluluk.
Telefon üzerinden yapılan edit.Bence güzel.

Telefon üzerinden yapılan edit.Bence güzel.
Hocam edite kötü demedim zaten telefona göre güzel ama güzel olmasının sebebi uyumluluk zaten arkadaki şarkıyı çıkarınca güzelliğinin %50 sini kaybediyor efekt olarak desen sadece beyaz flaş efekt başka seçenek yok çünkü isterseniz konuyu daha fazla uzatmayalım.

Hocam edit güzel ama çoğu kendi capcut özellikleri yazı efektleri tek tıklamayla oluyor başka fotoğrafın videoya eklenmesi de bindirme>arka plan sil>fotoğrafı oynatarak hareket ekle sadece bundan ibaret tekrarlama edit yavaşlatma efektleri dalgama ile ayarlanıyor şarkı uyumu zaten saniyeler ve kırpma falan size güzel gelmesi video şarkı ve basit efektlerin verdiği uyumluluk.

Hocam neden bu kadar ayrıntılı düşünüyorsunuz ki, edit sonuçta göze güzel geliyor.

Hocalarım ben öneri sunuyorum zaten,edit ile ilgili aşırı bir bilgim yok en sevdiğim edit:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam neden bu kadar ayrıntılı düşünüyorsunuz ki, edit sonuçta göze güzel geliyor.
Hocam anlatamıyorum herhalde ben göze güzel gelmiyor demedim zaten göze güzel gelebilir bu profosyonel olduğu anlamına gelmez capcut çok sınırlı bir program örnek olarak AE'de 1000 seçenekten 10.000 farklı edit çıkarsa capcut'ta 20 seçenekten 100 edit çıkar bu capcutu amatör yapar zaten.

Hocam anlatamıyorum herhalde ben göze güzel gelmiyor demedim zaten göze güzel gelebilir bu profesyonel olduğu anlamına gelmez capcut çok sınırlı bir program örnek olarak AE'de 1000 seçenekten 10.000 farklı edit çıkarsa Capcut'ta 20 seçenekten 100 edit çıkar bu capcutu amatör yapar zaten.

Hocam konu sahibi, profesyonel değil örnekte ki gibi bir edit nasıl yaparım diye sormuş.

Sizce örnekti edit amatör bir edit mi?
Evet.

Amatör olmayan bir edit
<blockquote class="tiktok-embed" cite="
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
" data-video-id="7059587813045439771" style="max-width: 605px;min-width: 325px;" > <section> <a target="_blank" title="@nazimhakimy" href="Log in | TikTok">@nazimhakimy</a> Val Montage Collaboration! <a title="valoarcade" target="_blank" href="https://www.tiktok.com/tag/valoarcade?refer=embed">#valoarcade</a> <a title="valorant" target="_blank" href="Log in | TikTok">#valorant</a> <a title="valorantclips" target="_blank" href="Log in | TikTok">#valorantclips</a> <a title="fyp" target="_blank" href="Log in | TikTok">#fyp</a> <a title="gamer" target="_blank" href="Log in | TikTok">#gamer</a> <a target="_blank" title="♬ All The Things She Said - t.A.T.u." href="Log in | TikTok">♬ All The Things She Said - t.A.T.u.</a> </section> </blockquote> <script async src="https://www.tiktok.com/embed.js"></script>

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı