Telefondan kodlama yapılır mı?

Sen ne diyorsun?

Benim telefon 4 GB ve kasmıyor. Bir yere de bağlı değil.

Bak canım kardeşim bak güzel kardeşim bir şey oku anla öyle yaz dedimki VDS'in kendisi Microsoft kendi RDP uygulaması VDS'e bağlanınca kasıyor kaldı ki daha iyi bir RDP uygulaması yok.

Yapılır ancak bi sorun var bayaaaa uzun sürer seri yazamassın

Hayır duymadım telefondan kod yazan bir insan.

Bak canım kardeşim bak güzel kardeşim bir şey oku anla öyle yaz dedimki VDS'in kendisi Microsoft kendi RDP uygulaması VDS'e bağlanınca kasıyor kaldı ki daha iyi bir RDP uygulaması yok.
VDS ne? RDS ne?
"Telefondan kodlama yapılır mı?" konunun adı
Dikkat ile oku.

Ve, illa istenirse yapılır.

VDS ne? Rds ne?
"telefondan kodlama yapılır mı?" konunun adı.
Dikkat ile oku.

Ve, illa istenirse yapılır.

Kanka rds değil RDP RDP uygulama VDS ise sanal PC işte salağa anlatır gibi boş beleş şeyler anlatmayın telefondan ne yapacaksın en fazla temel bir web.

Hocam yani bak şunu diyorum telefondan KOD Yazılmaz yazanda gelişmez çok ben bunu diyorum
Ben de aksini iddia etmiyorum. İmkanı buymuş. Telefonda oyun da oynanmaz, video da izlenmez, çünkü bir süre sonra göz bozar. Ve zaten küçük ekran, zevk de vermez. Ama herkes Telefondan işini görüyor.

Ben de aksini iddia etmiyorum. İmkanı buymuş. Telefonda oyun da oynanmaz, video da izlenmez, çünkü bir süre sonra göz bozar. Ve zaten küçük ekran, zevk de vermez. Ama herkes Telefondan işini görüyor.
O zaman biz kardeşmiyiz

Var ama oradan kod yazamıyoz ki
Kodlama konusunda temelim var zaten.
Orta düzey Python, basit seviyede C# biliyorum fakat PC patates olduğundan beri hiç bakmadım kodlama mevzularına .
1 GB ramli Pentium 4 işlemcili 8.1 pc de ben visusal studio code kullanıyorum.
Linki:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…